Vis studentum.no som: Mobil

Filmlyd - Bachelor

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
Søknadsfrist: 5. mars 2017
Ja

Filmlyd - Bachelor

Bachelor i filmlyd

På en filmproduksjon har lydmesteren ansvar for alle dialog- og lydopptak. I etterarbeidet skapes lydbildet som forsterker og underbygger filmens fortelling. Det er lydmesterens oppgave å formidle filmens utrykk og temperament i samarbeid med filmens regissør.

Bachelor i filmlyd passer for deg som:

  • vil bli i stand til å ha ansvar for alle dialog- og lydopptak
  • vil lære å formidle filmens utrykk og temperament
  • vil lære å bruke profesjonelt lydteknisk utstyr for opptak og redigering

kort Om studiet

Gjennom lydutdanningen skal studentene tilegne seg kunnskaper og ferdigheter i bruk av profesjonelt lydteknisk utstyr for opptak og redigering. De lærer å utnytte deres kreativitet og være medforteller i oppbygningen av historien slik at lydbildet underbygger filmens fortelling.

Utdanningen tilfører studentene nødvendig innsikt i lydteknisk teori, filmteori, dramaturgi, fortellerteknikk, akustikk, musikk og generell filmforståelse. Det legges stor vekt på å utvikle den enkeltes evne til idéutvikling og samarbeid med andre fagfunksjoner som regi, manus, foto, klipp, produksjonsdesign og produsent.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00
www.inn.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!