Vis studentum.no som: Mobil

Film- og fjernsynsvitenskap - Årsstudium

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
1 år
Årsstudium
Oppstart: Høst - Lillehammer
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Film- og fjernsynsvitenskap - Årsstudium

Årsstudium i film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Innlandet

Er du interessert i levende bilder og audiovisuelle uttrykk? Ønsker du grunnleggende teoretisk innsikt i film- og fjernsynsvitenskap? Da kan årsstudium i film- og fjernsynsvitenskap være utdanningen for deg!

Kort om studiet

Studiet passer både for deg som er nysgjerrig på eventuelle videre studier innen dette området, eller for deg som ønsker å ta faget som et supplement til tidligere eller planlagt utdanning.

Dette er studiet for deg som ønsker å få grunnleggende teoretisk innsikt i film- og fjernsynsvitenskap. I løpet av året får du kjennskap til og forståelse av levende bilder og audiovisuelle uttrykk.

Veien videre

Utdanningen kvalifiserer til yrkesområder der kjennskap til og forståelse av de levende bilder og audiovisuelle uttrykk er en viktig kompetanse, for eksempel mediepedagogikk, kulturjournalistikk og arbeid innen kulturadministrasjon og praktisk medievirksomhet.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller opptak på grunnlag av realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00
www.inn.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!