Vis studentum.no som: Mobil

Eiendomsmegling - Bachelor

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Rena
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Eiendomsmegling - Bachelor

Bachelor i eiendomsmegling

Ønsker du å å arbeide med salg av eiendommer? Vil du oppnå gode kunnskaper innen juridiske emner? Drømmer du om spennende arbeidsoppgaver og muligheter for god lønn? Ta bachelor i eiendomsmegling ved Høgskolen i Innlandet!

Kort om studiet

Hvis du synes det er spennende å arbeide med mennesker som er i ferd med å gjøre en av sine livs store økonomiske beslutninger ved kjøp av ny bolig, så er dette studiet noe for deg.

Eiendomsmeglerstudiet gir deg kompetanse til å arbeide med megling av boliger, både ved salg og utleie. I dette studiet får du en bred innføring i meglerspesifikke fag, jus, markedsføring og økonomiske fag.

Studiet tilfredsstiller kravene som eiendomsmeglerloven stiller for å få meglerbrevet utstedt av Finanstilsynet når endelig eksamen er avlagt og praksistiden på et meglerkontor er fullført. I tillegg til de bransjespesifikke emnene innen praktisk eiendomsmegling og jus, er det lagt stor vekt på markedsføring. Dette fordi en eiendomsmegler både skal markedsføre seg selv og sine prospekt.

Erfaringer viser at studiet også gir god kompetanse til å arbeide med mange tilgrensende fagområder, for eksempel ved privat eller offentlig eiendomsforvaltning hvor det arbeider flere med meglerbakgrunn.

Utveksling

I femte semester er det muligheter for et utenlandsopphold. Flere læresteder kan være aktuelle. 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!