Vis studentum.no som: Mobil

Digital visual design (DVD) - Bachelor

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
Søknadsfrist: 16. mars
Ja

Digital visual design (DVD) - Bachelor

Bachelor i digital visual design (DVD)

Ønsker du å lære mer om tradisjonelle og digitale teknikker for bildemanipulasjon og skapning? Er du interessert i hvilke teknikker gir det beste kreative resultatet for filmen? Høgskolen i Innlandet og Den norske filmskolen tilbyr bachelor i Digital visual design (DVD).

Kort om studiet

En digital visuell designer skal ha bredt overblikk over tradisjonelle og digitale teknikker for bildemanipulasjon og skapning. Den visuelle designeren vil jobbe med regissøren, fotografen, scenografen og produsenten i planleggingsfasen. Både når det besluttes hvilke teknikker som gir det beste kreative resultatet for filmen og hvordan dette kan løses innenfor de økonomiske rammer.

Under opptak kan en visuelle designer ha ansvar for alt fra modeller og miniatyrer, special effects-sminke, pyroteknikk, og 2nd unit opptak. I etterarbeid vil den visuelle designer jobbe tett med regissør, klipper og produsent for å bringe sammen opptaksmateriale med digitalt-skapte bilder, og bistå med å løse hele prosjektet til helt frem til premieren.

En visuell designer vil derfor oppnå en bred oversikt over fagfelt som modell- og miniatyrbygging, effektsminke, pyroteknikk, bruk av dyr, og stunts i tillegg til å bli kjent med både muligheter og begrensninger i digitale teknikker som motion capture, CGI, animasjon, med mer.

I tillegg vil en visuell designer lære å  forvalte et budsjett og å levere et regnskap. En visuell designer vil også få innføring i hvordan det er å være fagsjef og kreativ leder for eksperter innenfor de nevnte områder.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00
www.inn.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!