Vis studentum.no som: Mobil

Bedriftsøkonomi, deltid - Årsstudium

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Varighet: 2 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Deltid
Oppstart: Høst
Søknadsfrist: 15. april
Utdanningsinstitutt: Høgskolen i Innlandet
Type utdanning: Årsstudium
Studiesteder: Hamar, Nettstudier
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Bedriftsøkonomi, deltid - Årsstudium

Årsstudium i bedriftsøkonomi på deltid

Årsstudium i bedriftsøkonomi (deltid, nett og samling, Hamar)

Ønsker du grunnleggende kompetanse om økonomi og administrasjon? Vil du ha en kompetanse som er etterspurt i arbeidslivet?  Da kan årsstudium i bedriftsøkonomi ved Høgskolen i Innlandet være riktig valg for deg!

Årsstudium i bedriftsøkonomi gir deg kunnskap til å jobbe med enklere økonomioppgaver i privat og offentlig sektor. Sammen med annen høyere utdanning gir studiet et godt grunnlag for å arbeide som saksbehandler, rådgiver eller mellomleder. Studiet tilsvarer det første året i flere bachelorgrader og er også en aktuell videreutdanning.

Emner fra årsstudiet kan innpasses i Bachelor i økonomi og administrasjon og Bachelor i regnskapsførerfag.

Emner i studiet

  • Grunnleggende regnskap
  • Matematikk for økonomer
  • Virksomhetens økonomi
  • Organisasjonsforståelse
  • Mikroøkonomi 1
  • Statistikk for økonomer
  • Videregående finansregnskap
  • Driftsregnskap og budsjettering (valgfritt)

Nett- og samlingsbasert

Studiet er et nett- og samlingsbasert deltidsstudium som tilbys og administreres av Høgskolen i Innlandet, Rena, og har helgesamlinger og eksamener på Høgskolen i Innlandet, Hamar. 

Årsstudium i bedriftsøkonomi tilbys også på heltid med forelesninger og eksamener på Rena (søkes på i Samordna opptak) samt nettbasert på deltid i samarbeid med Studiesenteret.no (Søkes på i Høgskolen i Innlandets lokale opptak).

Videre studier/jobbmuligheter

Du kan jobbe med enklere økonomioppgaver i privat og offentlig sektor. Studiet tilsvarer første året i flere bachelorgrader og er også en aktuell videreutdanning. Sammen med annen høyere utdanning gir studiet et godt grunnlag for å arbeide som saksbehandler, rådgiver eller mellomleder.

Emner fra årsstudiet kan innpasses i studiene Bachelor i økonomi og administrasjon og Bachelor i regnskapsførerfag som tilbys på Rena. For å søke om innpass må du søke deg inn og få studieplass ved en av bachelorgradene, samt sende frem søknad om innpass innen 15. september til studieadministrasjonen på Rena. Bachelorgradene tilbys kun på heltid på Rena og ikke som nettbaserte og samlingsbaserte studier.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Kostnader

Gratis, men semesteravgift påløper.

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00
www.inn.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!