Bachelor in Music Business - Management

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Bachelor
Rena
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Bachelor in Music Business - Management

Bachelor i Music Business - Management er det eneste studiet på bachelornivå i Norge innen ledelsesfag for musikkindustrien. 

Studiet består av spesialemner som omhandler musikk og musikkbransjen, samt emner innen markedsføring, økonomi, ledelsesfag og kontrakts- og opphavsrett. Denne kunnskapen er viktig for å forstå bransjens helhet, dynamikk og får å kunne bidra til god forretningsmessig utvikling innenfor bransjen. Dette er er etterspurt kompetanse i musikkindustrien, men også relevant innen andre bransjer.

Handelshøgskolen Innlandet har et omfattende samarbeid med musikkbransjen, og gjennom studiet vil du møte viktige personer i bransjen, både i undervisning og andre sammenhenger. Vi samarbeider med de fleste bedrifter i bransjen, som for eksempel:

  • Universal Music
  • Sony Music
  • Warner Music
  • BY:LARM
  • Music Norway

Du har mulighet til å til å gjennomføre en ekstern praksis i studietiden hos en etablert bedrift i bransjen, samt reise på utveksling ved en utenlandsk utdanningsinstitusjon. I tillegg har foreleserne i musikkfagene en aktiv rolle i musikkbransjen. Dette gir deg gode muligheter for å bygge et godt nettverk og knytte kontakter for videre karriere.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!