Bachelor i sykepleie - Tynset

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Bachelor
Elverum, Tynset
4 år
Deltid
Støttet av lånekassen
Klasserom

Startdatoer
Elverum
Høst

Tynset
Høst

Bachelor i sykepleie - Tynset

Dette studiet gir deg muligheten til å ta en bachelorgrad i sykepleie på deltid over fire år. Studiet er samlingsbasert, med både fysiske samlinger på Tynset Studie- og høgskolesenter og digitale samlinger.

Pleie, omsorg og behandling er sykepleierens kjernekompetanse. På studiet lærer du å gi sykepleie til mennesker i alle aldersgrupper med komplekse og sammensatte sykdomsbilder. Dette for å kunne ivareta pasienters grunnleggende behov, for å fremme helse, forebygge og behandle sykdom, lindre lidelse og sikre en verdig død. 

Utdanningen består av en jevn fordeling mellom teoretiske og praktiske studier. Deler av undervisningen foregår i høgskolens øvingsavdeling. Der lærer du grunnleggende, kunnskapsbaserte sykepleieferdigheter som forbereder deg på møte med pasienter og pårørende i klinisk praksis.

Studiet krever struktur og disiplin i hverdagen. Dersom du har et arbeidsforhold, må det påregnes redusert stilling i studietiden og permisjon i praksisperiodene. 

Forelesninger vil i hovedsak gjennomføres som videooverføring fra studiested Elverum til studiested Tynset. Det er ansatt egne lærere i regionen.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!