Bachelor

Bachelor i skogbruk

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i skogbruk

Skogen spiller en stor og viktig rolle i det grønne skiftet, og kunnskap om å forvalte den både i nåtid og fremtid er ettertraktet. Med en utdanning i skogbruk kan du kombinere teori og praksis og du vil være attraktiv på jobbmarkedet,

Hvis du er nysgjerrig på treets ferd fra det spirer i skogen til det havner i huset ditt i form av en kjøkkenbenk – er dette studiet for deg. Studiet omfatter grunnleggende fagområder, som økologi, økonomi, geologi og bærekraftig forvaltning. Gjennom mer spissede emner vil du få kunnskap om metoder for høsting, etablering av ny skog etter hogst og ulike bruksområder for trebaserte produkter. Visste du for eksempel at vaniljesmaken i iskrem kan komme fra trær?

Som en fremtidig forvalter av skogressursen er også kunnskap om lover, forskrifter og miljøsertifisering av skog viktige temaer du vil jobbe med i løpet av den treårige utdanningen.

Studiet er nært knyttet til skognæringa, gjennom faglige og sosiale samlinger og muligheter for praksis i studieløpet. Studiet avsluttes med en bacheloroppgave. Du velger selv om du vil skrive oppgaven som en forskningsrapport eller et innovasjonsprosjekt.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Evenstad
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights