Bachelor i regnskap og økonomirådgivning - nettbasert

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Bachelor
Nettstudier
3 - 6 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Nettstudier

Bachelor i regnskap og økonomirådgivning - nettbasert

Bachelor i regnskap og økonomirådgivning er for deg som ønsker høy kompetanse innen regnskap, skatt og økonomirådgivning, samt god kompetanse innen andre økonomiske og administrative områder. Studiet er nettbasert, og du kan velge om du vil studere på heltid eller deltid. Nettstudiet er lagt opp for deg som trenger eller ønsker fleksibilitet. Dette er primært studenter som er i arbeid eller har en livssituasjon som ikke gjør det mulig å følge en tradisjonell utdanning på studiested. 

Regnskapsbransjen er i endring og har behov for ny og oppdatert kunnskap. Det er lagt vekt på samarbeid med regnskapsbransjen og næringslivet for å gjøre studiet relevant, men også får å gjøre deg som student relevant og attraktiv i arbeidsmarkedet. De fleste av våre forelesere jobber eller har jobbet med regnskap og revisjon og deler av sin teoretiske kunnskap og praktiske erfaring. Vi benytter også gjesteforelesere fra næringslivet, og har et nært samarbeid med bransjeorganisasjonen Regnskap Norge.

Har du fullført Årsstudium i bedriftsøkonomi ved Høgskolen i Innlandet, studiested Rena, med studieplan fra 2012 eller senere, kan få innpasset emnene fra årsstudiet i Bachelor i regnskap og økonomirådgivning.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!