Bachelor

Bachelor i økonomi og administrasjon - Rena

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i økonomi og administrasjon - Rena

På de fleste arbeidsplasser er det behov for deg som kan økonomi, markedsføring, ledelse og strategi. Bachelor i økonomi og administrasjon gir en fleksibel og bred plattform for videre studier og senere yrkesliv og karriere. Studiet er flerfaglig slik at du får god innsikt innen de ulike fagområdene.

Vi tilbyr Bachelor i økonomi og administrasjon både på Rena og Lillehammer. Studiestedene tilbyr ulike muligheter for valgfag og fordypninger, men begge gir samme grunnutdanning. Begge studiesteder tilfredsstiller kravene for videreutdanning på masternivå, som med riktige valgemner gir grunnlag for tittelen siviløkonom.

Gjennom fordypning i ulike valgemner får du mulighet til å sette et eget preg på studiet. På Rena er det et godt utvalg i valgemner innen digitalisering, service, ledelse, markedsføring og regnskap. Studiested Lillehammer tilbyr valgemner i ulike økonomifag, samt en fordypning innen Business Analytics (dataanalyse), som for eksempel Mikroøkonomi 2 og Big Data Analytics.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Rena
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights