Bachelor

Bachelor i idrett - spesialisering i trenerrollen, deltid

Varighet
4 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
4 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i idrett - spesialisering i trenerrollen, deltid

Studiet retter seg mot personer som har spesifikk interesse for trenerrollen, som jobber som trenere i dag eller som i fremtiden ønsker å jobbe med prestasjonsutvikling hos enkeltindivider og/eller grupper i idretten. Utdanningen er tilpasset deg som ønsker å ta en ren trenerutdanning og ikke en generell utdanning innen idrett.

Bachelor i idrett - spesialsering i trenerrollen, deltid er organisert som et nett- og samlingsbasert deltidsstudium over fire år, og kjennetegnes av fleksibilitet og digitale arbeidsformer. Dette gjør det spesielt egnet for trenere og/eller utøvere som ønsker å øke sin kunnskap og kompetanse innen trenerrollen, men ikke har anledning til å studere heltid på studiestedet.

Studiet byr på stor variasjon i fagsammensetning, med tett kobling mellom teori og praksis, og gir deg som student forskningsbasert kunnskap og kunnskapsbasert praksis. Studiet gir trenersertifisering i henhold til trenerløypa til Norges idrettsforbund.

Utdanningen krever stor grad av selvstendighet og modenhet, i tillegg er grunnleggende datakunnskap nødvendig for å gjennomføre studiet.

Det forventes en arbeidsinnsats på ca. 30 timer per uke gjennom fire år for å fullføre bachelorprogrammet. Tverrfaglighet og studentaktive læringsformer er viktige prinsipper for undervisningen og trenerpraksis vies mye oppmerksomhet.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Elverum
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights