Vis studentum.no som: Mobil

Innovasjon, sosiale medier og markedsføring

Haugetun Folkehøyskole
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Haugetun Folkehøyskole
Type utdanning: Folkehøgskole

Innovasjon, sosiale medier og markedsføring

Innovasjon, sosiale medier og markedsføring

Silicon Valley, Hollywood og Los Angeles + 7 valgfrie studieturer

Vil du bli kongen av sosiale medier? Vil du bli god på å lage innhold? Vil du mestre digital markedsføring? Vil du smake på livet som gründer? Da er et år på Haugetun Folkehøyskole perfekt for deg!

På denne linja får du være med på å utvikle gode ideer, lage innhold i form av film, bilder og tekst, besøke tv-produksjonsselskaper, m.m. Studieturen vår på høsten vil gå til California hvor du blant annet får oppleve Hollywood og Silicon Valley. Det blir en tur full av opplevelser og inspirasjon! I tillegg kan du velge mellom 7 andre studieturer som skolen arrangerer.

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

Haugetun Folkehøyskole

Haugetun Folkehøyskole – et år for livet!

Et år på Haugetun Folkehøyskole gir deg mulighet til å utvikle dine evner, kunnskaper, interesser og ferdigheter. Haugetun Folkehøyskole har et inspirerende miljø, hvor det finnes mulighet til å lære mye annet enn bare det som formidles i klasserommet.

Haugetun Folkehøyskole ligger i Fredrikstad kommune midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Skolen er omgitt av landlige omgivelser med gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg. Både i Fredrikstad og i Sarpsborg finnes flere store kjøpsentre, samt mange kultur- og aktivitetstilbud.

Nye venner og minner for livet

Året på Haugetun Folkehøyskole vil garantert gi deg minner og venner for livet. Det kommer til å bli varierte skoledager og det legges vekt på at alle skal ha et godt miljø. Noen av de aktivitetene som arrangeres er formingsaktiviteter, badeturer, samtale- og bibelgrupper, lovsangskvelder, huskonserter, spillekvelder samt film og fotball på storskjerm.

Haugetun Folkehøyskole har løpende opptak – ta kontakt i dag!

Vis alle utdanninger fra Haugetun Folkehøyskole

Kontaktinformasjon til Haugetun Folkehøyskole

Haugetun Folkehøyskole


Soliveien 64
1667 Rolvsøy

Tlf: 69 36 27 20

www.haugetun.no

Kontakt

Beskrivelse og bosted