Vis studentum.no som: Mobil

Finans - Master

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: August - Oslo
Søknadsfrist: Prioritert søknadsfrist er 1. mars
Ja

Finans - Master

FINANS

Instituttet for finans på BI er rangert blant de topp ti i Europa. Benytt muligheten til å lære fra de beste og få en svært anerkjent utdanning.

HVORFOR STUDERE FINANS?

Finans handler om å ta de optimale strategiske beslutningene, selv i usikre forhold. Denne kunnskapen er nyttig i alle deler av næringslivet. Dagens ledere forventer god innsikt i de finansielle driverne i en bedrift, siden disse er tett knyttet opp mot bedriftens suksess.

Masterprogrammet i finans på BI gir deg ferdighetene du trenger for å jobbe innen finans og konsulentvirksomhet, i tillegg til å gi deg et sterkt grunnlag for lederstillinger i mange ulike deler av næringslivet. BIs institutt for finans er rangert blant de topp ti i Europa, og en utdannelse herfra er internasjonalt anerkjent og vil gi deg et solid utgangspunkt til din karriere.

Dette studiet foregår på engelsk.

Opptakskrav/Søknad

Det kreves en gjennomsnittskarakter på minst 3,5 (B på ECTS skalaen)

Studiefakta, Tittel m.m

Master i finans

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er uavhengig vitenskapelig høyskole med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Skolen er en av Europas største handelshøyskoler, og har ca. 20 000 studenter, ni institutter og og et vidt spekter av fagområder innen økonomi og administrasjon.

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning, alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!