Vis studentum.no som: Mobil

Entreprenørskap

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Bachelor
Bergen, Oslo, Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Bergen
August

Oslo
August

Trondheim
August

Entreprenørskap

På tvers av bransjer og karrierer finner vi ett fellestrekk blant dyktige ledere og medarbeidere – et entreprenørielt tankesett. Og i en verden som endrer seg stadig raskere, er det viktig å finne nye måter å løse utfordringer på, og skape bærekraftig utvikling og innovasjon.
Derfor vil en bachelor i entreprenørskap gi deg verdifull innsikt og kompetanse som er attraktivt for alle bransjer og sektorer. Gjennom studiene vil du eksempelvis lære deg å løse komplekse, reelle samfunnsutfordringer, utvikle bærekraftige forretningsmodeller, etablere egen bedrift og bidra som konsulent for eksisterende selskaper. Det vil gi deg den tryggheten og selvtilliten du trenger for å bli en god entreprenør og leder.  

Dette er noen av temaene du vil lære om: 
Entreprenørielt tankesett. Du vil lære deg å skape, identifisere, forme og handle på muligheter i ulike kontekster og organisasjoner.
Sosial, miljømessig og økonomisk verdiskaping. Du vil lære å ta effektive beslutninger ved å finne balansen mellom samarbeidspartneres behov, forretningsmessige vurdering og etisk verdiskaping.
Selvbevissthet. Du vil lære og bli kjent med deg selv og hvem du er som et menneske og leder. Identifisere hva som indre motiverer deg. Hva som er dine verdier og visjon, og forstå dine omgivelser.
Ledelse og teamarbeid.  Du vil lære å få det beste ut av de menneskene og ressursene du har til disposisjon, og jobbe gjennom samarbeid og på den måten nå mål for bedriften og organisasjoner i raskt endrede omgivelser.  
Innovativ problemløsing. Du vil lære deg å oppdage og implementere kreative løsninger på komplekse utfordringer og produsere resultat som skaper langsiktig verdi.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil.

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Derfor er det viktig å velge en utdannelse som har tyngden du trenger. BI tilbyr:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Svært sterkt fagmiljø med trippel internasjonal akkreditering
  • Anerkjente forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter
Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!