Vis studentum.no som: Mobil

Creative Industries Management

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Bachelor
Oslo
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
August
Klasserom

Creative Industries Management

Kreativ næring er en samlebetegnelse på bransjer som formidler og uttrykker kunst og kultur, som eksempelvis musikk, festivaler, teater, film og TV, spill, litteratur og design. Det er en næring i kontinuerlig vekst og utvikling, og som er viktig for både enkeltmennesker og samfunn. I tillegg til å skape kunst-, kultur- og underholdningsopplevelser, spiller næringen en viktig rolle i samfunnsdebatten. Den er derfor verdiskapende på mange måter og har økonomisk påvirkning på lokalt, nasjonalt og globalt nivå. Studiet gir deg innsikt i sentrale sider ved kreativ næring, oversikt over hvordan de forskjellige bransjene fungerer og hva som skal til for å lykkes med dem.Gjennom ledelse, organisering og strategi vil du kunne hjelpe artister og kreative mennesker til å realisere sitt fulle potensial. Samtidig vil du lære teorier som gir deg en dypere forståelse for hva som skal til for å lykkes i disse bransjene. Studiet er tett på kultur- og underholdningsbyen Oslo, og du får møte mange viktige aktører i de kreative bransjene i løpet av studiet.  

Dette er noen av temaene du vil lære om:
Bransjekunnskap: Lær deg hvordan og hvorfor disse bransjene skiller seg fra næringslivet ellers og hva som må til for å lykkes her.
Kunstneriske og kreative prosesser: Forstå hvordan verdier skapes i de kreative bransjene og hvordan du kan legge til rette for gode kunstneriske og kreative prosesser.
Markedsføring: Lær deg hvordan et marked fungerer og hvilke verktøy og metoder du skal bruke for at dine produkter blir fremstilt og etterspurt. Finn et publikum og marked både for det kommersielle, populære og for det smale, ikke-kommersielle.  
Økonomi og finansiering: Sørg for god økonomisk styring og at kreative prosjekter faktisk blir realisert, ved hjelp av tradisjonell finansiering eller crowdfunding.
Jus: Forstå hvordan opphavsrett og kontraktsrett styrer mye av økonomien i kreativ næring, og vit hvordan du skal forholde deg til det.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil.

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Derfor er det viktig å velge en utdannelse som har tyngden du trenger. BI tilbyr:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Svært sterkt fagmiljø med trippel internasjonal akkreditering
  • Anerkjente forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter
Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!