Vis studentum.no som: Mobil

Business analytics - Master

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: August - Oslo
Søknadsfrist: Prioritert søknadsfrist er 1. mars
Ja

Business analytics - Master

BUSINESS ANALYTICS

Dette fremtidsorienterte studiet gir deg ferdigheter og kunnskap innenfor data science og økonomi. Med denne kombinasjonen av avansert analytisk ekspertise og kunnskap om økonomi og ledelse kan du bli en svært attraktiv kandidat på jobbmarkedet.

HVORFOR STUDERE BUSINESS ANALYTICS?

Alle bedrifter er avhengige av å ta gode valg for å lykkes. Business analytics gir bedrifter informasjonen de trenger for å ta riktige avgjørelser og legge strategiene som er nødvendige for å overleve i markeder med tøff konkurranse.

Big Data er overalt, og analyse har blitt en obligatorisk del av strategien til de fleste selskaper. Det gjelder i alt fra markedsføring til regnskapsføring, salg til logistikk, og human resources til organisasjonsledelse. Big Data påvirker alle markeder og bransjer, så behovet for business analytics er universelt.

Dette studiet foregår på engelsk.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er uavhengig vitenskapelig høyskole med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Skolen er en av Europas største handelshøyskoler, og har ca. 20 000 studenter, ni institutter og og et vidt spekter av fagområder innen økonomi og administrasjon.

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning, alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!