Work & Travel New Zealand All Set

GoXplore Norge
Sammendrag
Jobb og frivillig arbeid
New Zealand
4 eller 6 måneder jobbplassering
Heltid
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Klasserom

Work & Travel New Zealand All Set

new zealand

Garantert jobb på New Zealand

Vil du være garantert jobb før avreise? Få en 6 måneders plassering i hotell- eller restaurantbransjen, eller en 4 måneders plassering på et hostel allerede før du reiser fra Norge. En fantastisk, ikke minst trygg start på ditt New Zealand-eventyr!

Det å reise på New Zealand er en fin måte å oppleve varme kilder, tropiske regnskoger, kule byer og mye sol. Kombinerer du dette med å jobbe er det den perfekte måten å utforske dette varierte landet! Og du, digger du ekstremsport har du helt klart valgt riktig land.

Work & Travel New Zealand All Set

I motsetning til vårt vanlige Work & Travel New Zealand program, er du garantert ansettelse før avreise så lenge du oppfyller kravene. Også på dette programmet vil vi hjelpe deg med alle de praktiske tingene som visum og oppholdstillatelse, lokal bank og konto, skattenummer, osv. Dette betyr jo at du kan du konsentrere deg om å ha det gøy!

Dette programmet er delt i to ettersom hvor mye relevant erfaring du har fra tidligere og hvor lenge du kan jobbe.

Hospitality Placement

Dette er for deg med erfaring innen hotell og restaurant. Vi finner en lønnet stilling for 6 - 12 måneder til deg allerede før avreise fra Norge. Vi anbefaler derfor at du har mulighet til å jobbe en hel sesong, viss lengde varierer fra arbeidsplass til arbeidsplass.

I noen tilfeller bor du på jobben i såkalt "staff housing", men er ikke dette tilgjengelig på din arbeidsplass får du hjelp til å finne bolig i nærheten av jobben. Jo mer erfaring du har jo bedre er det og har du 2 år med erfaring fra bransjen - eller tilsvarende - er det perfekt.

Hostel Internship

Her trenger du ikke noe erfaring fra tidligere for å få en plassering for 4 måneder før du reiser fra Norge. Her får du teste de forskjellige avdelingene på arbeidsplassen og lønnen din er kost og losji.

Vi er på jakt etter ansvarlige, pålitelige og vennlig mennesker som har en interesse i å utforske nye steder og møte nye mennesker. Hvis du liker å lære nye ting og er initiativrik så du er en god kandidat for dette programmet! Du trenger ikke en utdanning i Tourism and Service eller flere års erfaring i service eller reiselivsbransjen til å søke. Men du bør har relevant erfaring for å få en Hospitality Placement. Det gjelder selvfølgelig også kulinariske/restaurant/manager -stillinger. For disse må du ha relevant utdanning og/eller yrkeserfaring for å kunne søke.

Jobb

Hvis du er student, ung arbeidstaker, eller eventyrlysten reisende på jakt etter en morsom og unik måte å få internasjonal erfaring samtidig som du utvikler en karrière i de kulinariske kunster, service management eller turisme er dette programmet definitivt for deg. Dette programmet tilbyr stillinger på kjente luksuriøse feriesteder, restauranter og andre turistdestinasjoner på New Zealand. Siden posisjonene tilbys innenfor rammen av et kulturelt utvekslingsprogram, vil vi sørge for at du får mest mulig ut av din erfaring i utlandet. Hvis du ønsker et mindre strukturert program og vurderer backpacking på New Zealand, er vårt vanlige Work & Travel New Zealand program for deg.

Dette programmet gir deg en mulighet til å få mye kunnskap og spesialisering innen ditt valg (kulinarisk/restaurant, gjesteservice, attraksjoner/event management, drift/logistikk, etc.) i tillegg til at du får verdifull direkte innsikt i turisme og reiseliv.

Reiser du på Work & Travel All Set er du garantert en jobb før du ankommer New Zealand så lenge du oppfyller kravene til programmet. Legg merke til at det er opp til deg å beholde jobben. Før avreise hjelper vi deg med din CV og du får veiledning gjennom hele påmeldingprosessen.

Jobbene kan være for eksempel:

 • Kokker og kjøkkenansatte
 • Bartendere og bar staff
 • Pikkolo og hovmester
 • Servitører
 • Servicemedarbeidere
 • Gjesteservice
 • Resepsjonist

Hvem kan delta?

 • Mellom 18 og 30 år
 • Norsk statsborger (har du en annen nasjonalitet sjekker vi gjerne muligheten for deg)
 • Du kan ikke ha forsørgeransvar
 • God vandel
 • Gode engelskkunnskaper er en fordel
 • Gjerne erfaring fra hoteller, restauranter osv

Boforhold

Kost og losji vil variere avhengig av stedet du velger og den jobben du får. De fleste som deltar i dette programmet finner sin egen bolig. Vi vil også gi deg informasjon før du reiser fra Norge med lenker, tips og triks om hvordan du kan finne ditt perfekte hjem på New Zealand.

Det er også en del av våre arbeidsgivere som tilbyr såkalt staff housing. Disse arbeidsgiverne er lokalisert i distriktene og på øyer. Si i fra hvis du er interessert i noen av disse stedene.

New Zealand har en godt utviklet offentlig transport som kan ta deg til og fra jobb. Mange av våre deltakere har ofte boliger innenfor gangavstand fra arbeidsplassen sin. Det er ikke obligatorisk, men du kan også kjøpe en sykkel for å komme deg lettere frem.

Kostnader

 • 6 måneder (betalt arbeid med fly): kr 25 000
 • 4 måneder (praksis/ubetalt med fly): kr 23 300

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!