Work & Travel Canada All Set

GoXplore Norge
Sammendrag
Jobb og frivillig arbeid
Canada
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Klasserom

Work & Travel Canada All Set

natur i canada

Garantert jobb i Canada

Vil du ha garantert jobb før du reiser fra Norge? På dette programmet kan du velge å jobbe enten i området rundt Rocky Mountains eller i byen; Vancouver! En fantastisk, ikke minst trygg start på ditt Canada-eventyr!

Work & Travel Canada All Set

Har du lyst på et år utenom det vanlige? Lar du deg friste av storslått natur og multikulturelle samfunn? Da kan working holiday i Canada være noe for deg! Dette er en unik mulighet til å oppleve alt dette naturskjønne landet har å by på ved å finansiere reisen ved å jobbe underveis. I 2006 skrev Norge og Canada under en avtale som gir inntil 100 ungdommer mellom 18 og 35 år muligheten til å jobbe i Canada i opptil et år for samme arbeidsgiver.

Hva innebærer programmet?

I motsetning til vårt vanlige Work & Travel Canada program, er du garantert ansettelse før avreise så lenge du oppfyller kravene. Også på dette programmet vil vi hjelpe deg med alle de praktiske tingene som visum, lokal bankkonto, skattenummer, osv. Dette betyr jo at du kan du konsentrere deg om å ha det gøy!

Vi tilbyr garantert jobb innenfor 3 områder: jobb som barista i Vancouver, innenfor service og hospitality i Rocky Mountains eller innen byggebransjen for de nevenyttige med erfaring!

Er du usikker på hvilket program som vil passe best for deg kan du takontaktmed oss for en uforpliktende samtale. Vi kan hjelpe deg med å finne en jobb som passer perfekt for deg og din bakgrunn.

Jobb

Hvor mye du ønsker at GoXplore skal organisere før avreise, og hvor fleksibel du ønsker å være, er opp til deg. Er du usikker på hvilken pakke du skal velge kan du ta kontakt med GoXplore, så skal vi hjelpe deg å finne den løsningen som passer best for akkurat deg!

Mountains

Dette er programmet for deg som vil jobbe i vakre omgivelser omringet av fjell og natur! Vi formidler jobber innenfor turisme og service i the Rocky Mountains og i Whistler området, så har du service-erfaring eller har lyst til å prøvde deg i bransjen vil dette være midt i blinken for deg. Det er mange ulike stillinger, og hva slags jobb du får kommer an på hvilke kvalifikasjoner du har i form av erfaring, engelskkunnskaper og personlighet. Intervjuprosessen vil foregå over Skype med vår canadiske partner etter påmelding.

Det er faste oppstartsdatoer for de ulike jobbene som de følger sesongene.

Sommersesongen er i begynnelsen av mai til og med juli og vintersesongen i begynnelsen av november til og med mars. Du binder deg til å jobbe en hel sesong på dette programmet.

Typiske jobber kan være:

 • Front desk: resepsjonist, nattevakt, aktivitetsassistent, booking
 • Restaurant: servitør, vert/vertinne, bartender, oppvask, kokk, kjøkkenassistent
 • Salg: retail, booking/reiseplanlegging
 • Guest services: bassengvakt, golfassistent, heisoperatør, sykkelutleie, barnepass, event planning etc.

City placement

Er du en utadvendt person som drømmer om å jobbe i en storby? Urbane, multikulturelle og inspirerende omgivelser? City Placement er et program som gir deg mulighet til å jobbe som barista i Vancouver i Canada. Du vil forbedre engelsken din og etablerer vennskap for livet samtidig som du vil få jobberfaring. Etter ankomst i Vancouver finner vi opp til 5 intervjuer for deg innen servicebedrifter i Vancouver.

Du binder deg til å jobbe minst 4 måneder og du må være mellom 18 og 30 år på dette programmet.

Typiske jobber kan være:

 • Cafemedarbeider
 • Barista
 • Servitør
 • Bar-arbeid

MERK: Startdato året rundt, med unntak av perioden mellom 25. juli - 7. august.
På All Set City Placement vil du få jobbplassering først etter ankomst i Vancouver, ca. 2 uker etter ankomst.

Construction

Har du jobberfaring fra byggebransjen? Vi har mulighet til å hjelpe deg som er nevenyttig og har erfaring å finne jobb, med plasseringer i British Columbia og Alberta - gjerne i nærheten av Vancouver. De fleste plasseringene tar utgangspunkt i snekkerarbeid, men også som tømrer. Hva slags jobb du vil få avhenger helt av hva slags arbeidsbakgrunn du har, personlighet og engelskkunnskaper.

Du binder deg til å jobbe en hel sesong (minimum 6 måneder), og må ha muligheten til å reise i starten av vårsemesteret (mellom mars og mai) og dermed jobbe i sommersesongen. Det vil være begrensede muligheter for oppstart i vintersesongen.

Arbeidstiden beregnes til rundt 30 timer i uken, men kan både være mer eller mindre avhengig av arbeidsmengde. Lønnen avhenger av tidligere erfaring, men ligger på rundt 15 - 18 CAD i gjennomsnitt for de uten erfaring og rundt 20 CAD for fagarbeidere med relevant erfaring.

Opptakskrav/Søknad

 • Mellom 18 og 30 år på City Placement eller All Set Mountains
 • Du kan ikke har forsørgeransvar
 • God vandel
 • Gode engelskkunnskaper er en fordel
 • Norsk statsborger bosatt i Norge
  – har du en annen nasjonalitet sjekker vi gjerne muligheten for deg

Boforhold

De fire første nettene i Canada bor du på hostel. Her møter du både nordmenn og andre deltakere fra blant annet Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Brasil, Korea og Russland. Dagene på hostellet er vanligvis veldig sosiale og du vil garantert møte venner for livet!

Etter ankomst vil du delta på et informasjonsmøte der du vil få informasjon om alt du trenger å vite om det å jobbe og reise i Canada, og får hjelp til alt fra skattekort til å opprette bankkonto.

 • Mountains: du vil ha bolig klart før avreisen og for det meste så bor deltakere i staff-housing sammen med resten av personalet. Du vil da enten få eget rom eller delt rom, avhengig av plasseringen din. Dette betales enten på forskudd eller det vil trekkes direkte av lønnen din. Finnes det ingen mulighet for staff-housing på plasseringen din vil du få hjelp til å finne bolig i nærheten av arbeidsplassen.

 • City Placement: før avreise vil du få informasjon om boforhold og hvor du skal henvende deg for å skaffe bolig. Foretrekker du å starte oppholdet ditt på et hostel eller bo hos en vertsfamilie frem til du har funnet deg bolig er dette noe vi kan hjelpe deg med før avreise.

  Vertsfamilie er et godt alternativ og en fin måte å lære Canada bedre å kjenne. Å velge 1 måned hos en vertfamilie kan fjerne noe av stresset rundt bolig og du vil i tillegg få råd og tips av familien du bor hos. Gi oss beskjed hvis du er interessert i å bo hos en vertsfamilie!

 • Construction: bedriften du jobber for kan ofte være behjelpelig med å finne en midlertidlig boløsning for deg dersom de ikke tilbyr staff-housing.

Kostnader

 • All Set Mountains (sommer) inkl flybilletter: kr 19 750
 • All Set Mountains (vinter) inkl flybilletter: kr 21 300
 • City Placement inkl flybilletter: kr 23 350
 • Construction inkl flybilletter: kr 23 350
 • All Set Mountains (sommer): kr 9750
 • All Set Mountains (vinter): kr 11 300
 • City Placement: kr 13 350
 • Construction: kr 13 350

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Visum kommer i tillegg til programprisen og koster CAD250. Du vil få full veiledning og hjelp til visumprosessen før avreise.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!