Jobb og frivillig arbeid

Wildlife Combo Cairns

GoXplore Norge, i Australia
Varighet
4, 6 eller 8 uker
Undervisning
Heltid
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Ulike muligheter, kontakt GoXplore Se detaljer
Varighet
4, 6 eller 8 uker
Undervisning
Heltid
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Ulike muligheter, kontakt GoXplore Se detaljer

Wildlife Combo Cairns

dyr i australia

Frivillig arbeid med dyr i Cairns, Australia

Jobb med de australske dyrene i regnskogen i Cairns. Du vil ta del i de daglige oppgavene og opplæring og oppfølging hele programmet gjennom. I tillegg får du venner fra hele verden som en bonus.

Wildlife Combo Cairns

På dette programmet får du mulighet til å jobbe i tre forskjellige parker i Cairns området. Hovedparken Rainforestation Nature Park ligger ca 30 min nordvest for Cairns. Her får du muligheten til å oppleve regnskogen, dyrelivet og den aboroginske kulturen. De andre parkene er Carins ZOOM and Wildlife Dome og The Australian Butterfly Sanctuary.

Du vil ta del i de daglige oppgavene ved parkene, noe som kan være alt fra forfallende arbeid til innsamling av sommerfugl-egg. Dette sammen med andre frivillige fra hele verden.

Arbeidsoppgaver

Som frivillig assisterer du de fast ansatte i parken og får opplæring og oppfølging under hele programmet. Den første uken vil gå med til en orientering om parkene generelt og innføring i hva slags arbeidsoppgaver du vil få. De fleste oppgavene er praktiske og kan være fysisk krevende så deltagere må være forberedt på å ta i et tak. Vedlikehold og tilberedelse av mat er en stor del av jobben i parken.

Oppgaver vil blant annet være følgende:

  • Daglig håndtering og stell av dyrene
  • Tilberedelse av mat til dyrene
  • Assistere med innsamling av data om dyrene og området rundt
  • Innsamling og identifisering av planter
  • Oppdatere og vedlikeholde utstillinger/informasjon tilgjengelig i parken
  • Forefallende arbeid i parken som varierer fra dag til dag

En vanlig dag i parken kan se slik ut:

Du starter klokken 07.00 om morgenen. Du vil bli tilknyttet en ansatt som gir deg oppgaver gjennom dagen og vil naturligvis hjelpe deg om nødvendig. Etterhvert som du blir tryggere på arbeidsoppgavene blir du tildelt mer ansvar. Frokost og lunsj får du servert i parken og er inkludert i programmet. I tillegg er det en liten cafe der du får kjøpt forfriskninger og snacks. Du jobber til midt på ettermiddagen, slik at du får god tid til å utforske området rundt Cairns.

Hvem kan delta?

Du må ha fylt 18 år for å delta på dette programmet. Det er ingen øvrig aldersgrense, men man må være i relativt god form da en del av arbeidet kan være fysisk krevende.

Boforhold

Du vil under hele oppholdet bo på hostell i Cairns. Det er moderne og koselig hostell. Du vil bo på dorm rom (du deler med 4-7 andre) med air condition. Du finner alt av fasiliteter du trenger, inkludert svømmebasseng, internettilgang og felleskjøkken på hostellet. Det er gå avstand til matbutikk og flere koselige restauranter. Middag er ikke inkludert i programmet. Frokost er inkludert alle dager og lunsj er inkludert på jobbdager.

Cairns omgir seg med regnskog og the Coral Sea. Det er det eneste stedet i verden der to steder på listen over Verdens Naturarv ligger side ved side: The Great Barrier Reef og regnskogene Daintree og Cape Tribulation.

Her oppe ligger opplevelsene på rekke og rad. The Great Barrier Reef kan lokke med fantastisk dykking, snorkling, seiling, fisking og øybesøk. The Coral Sea byr på azurblått og oppfriskende vann og vakre Four Mile Beach har gylden sand og tropiske palmer. Opplev naturen og dyrelivet i Daintree regnskogen, dra på fotturer og safari. Mulighetene er mange!

Cairns er lokalisert i tropiske Queensland, der klimaet er varmt og fuktig i sommermånedene, mens vinteren er mild og tørr. Regntiden strekker seg vanligvis fra januar til mars.

Kostnader

  • 4 uker: kr 20 450
  • 6 uker: kr 27 750
  • 8 uker: kr 34 950

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 9000 kroner tur/retur. GoXplore sender deg et flytilbud etter at du har fått bekreftet plass på programmet.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

  • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
  • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
  • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
  • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
  • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
  • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
  • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
  • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
  • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

  • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
  • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
  • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
  • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge