Vis studentum.no som: Mobil

Gruppereise Bali

GoXplore Norge
Sammendrag
23 dager
Jobb og frivillig arbeid
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt GoXplore - Bali
Bali

Gruppereise Bali

bali

Gruppereise med yoga og frivillig arbeid på Bali

Reis og jobb som frivillig på fargerike Bali med barn og skilpadder og avslutt med Yoga & Meditasjon.

Gruppereise Bali

GoXplore har skreddersydd et fantastisk program for deg som er eventyrlysten, men som ikke har noen å reise sammen med. Vi har satt opp en gruppereise til fargerike og eksotiske Bali, der vi har satt sammen 3 programmer og flybillett til én reise! Du får store opplevelser, erfaringer og nye venner for livet - bli med oss og opplev alt hva Bali har å by på!

Gruppereisen er skreddersydd slik at du får ulike impulser, opplevelser og minner, og vi garanterer deg at dette blir tidenes reise! Bali har alt; dyreliv, strender, storbyer og du kommer til å få kjenne på alt dette i løpet av reisen.

Noen av høydepunktene du kan se frem til er:

 • Jobbe med undervisning for barn
 • Dra på sykkeltur til Kintamani Vulcano area
 • Jobbe i barnehage
 • Jobbe med skilpadder
 • Besøke forskjellige markeder og Monkey Forest i Ubud
 • Lære balinesisk
 • Mulighet for å besøke tempel
 • Lære om balinesisk kultur, historie og ikke minst religion
 • Oppleve Nusa Penida
 • Lære deg bruken av Yoga & Meditasjon
 • Oppleve flott eksotisk mat
 • Mulighet for shopping i Ubud

Bli kjent med dine reisevenner før du reiser

Vi ønsker at dere skal bli godt kjent før avreisen og kommer derfor til å lage en facebook-event for alle de påmeldte. Der kan alle påmeldte snakke med hverandre, utveksle tanker og ønsker, samt få svar på de spørsmål som måtte dukke opp i forkant av reisen.

Arbeidsoppgaver

I løpet av dine 23 dager på reise kan vi garantere deg et eventyr med opplevelser, nye erfaringer, gode minner og venner for livet!

Avreisen går fra Oslo og fly går videre til Denpasar i Bali, hvor dere blir hentet på flyplassen og fraktet til vårt frivillighets hus i Ubud. 1 uke med fantastiske opplevelser venter på deg!

Dere starter oppholdet deres i Bali rolig med frokost neste dag etterfulgt av en tur inn til Ubud Market og Monkey Forest etterfulgt av lunsj, lære språk, litt om balinesisk kultur og middag med Balinesisk danseshow. I løpet av denne uken vil du også som frivillig jobbe på skole med undervisning for barn, samt i barnehage. Halve dagen går til å forberede leksjoner til skolen og halve dagen går til å undervise. Som oftest så er man ca 2-4 timer med barna og resten av tiden brukes til å forberede leksjoner. I slutten av uken så vil det også bli arrangert utflukt til "Holy Water Temple" der man kan slappe av og bade i hellig vann. Husk å ta med badetøy!

Etter en fantastisk uke i Ubud blir dere transportert videre til Nusa Penida Island på en lørdag. Søndagen har dere til egen disposisjon der dere oppleve Nusa Penida på egenhånd. Nusa Penida er perfekt for de som elsker å bade, dykke eller snorkle. Fra mandag - fredag vil dere jobbe som frivillig med skilpaddebevaring. Du arbeider sammen med et lokalt team med å beskytte truende havskilpadder i Indonesia.
På dagtid/ettermiddagen underviser frivillige også engelsk på en av de lokale skolene på øya. Frivillige må være forberedt på en lavere levestandard på øya, med noen butikker og attraksjoner, men med stranden rett utenfor døren! Når dere er tilbake igjen i Ubud drar dere på en flott sykkeltur gjennom fantastisk landskap og får med dere blant annet Kintamani volcano area.

Reisen avsluttes med en avslappende og ikke minst innholdsrik uke med Yoga & meditasjon i Ubud. Vår yoga- og meditasjonsuke vil passe for de fleste, fra nybegynnere til de mer erfarne.

For kontakt eller mer informasjon om Gruppereise Bali, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvem kan delta?

Du må være over 18 år gammel, men det er ingen øvre aldersgrense. Du kan delta hvis du er 16-17 år også, men du må da ha erklæring fra foreldre. Det er viktig at du er i glad i dyr, og at du er eventyrlysten. Det er viktig at du er innstilt på å følge reglene og retningslinjene som blir gitt da sikkerhet er viktig, både for deg, for lokalbefolkningen og for dyrene. Klær som ikke er støtende når du er i lokalsamfunnet er viktig. Ydmyk oppførsel er viktig og så er det en fordel med gode engelskkunnskaper. Du må ha plettfri vandel!

Boforhold

Du vil hovedsakelig bo i hus sammen med andre frivillige, men de som deltar på gruppereisen vil dele rom. Mest sannsynlig vil dere bo 5 og 5 sammen. Dette er noe usikkert med tanke på hvor mange som reiser.

Det forventes at du rydder opp etter deg og tar del i å holde boligen ren og ryddig. Til gjengjeld får du et sosialt og morsomt sted å bo i løpet av oppholdet ditt. Vi har flere frivillighets hus i Ubud men gruppen vil bo på samme bosted. Rommene er enkle med køyesenger for opptil 6 personer og vifte og bad på rommet. Det finnes felles rom der de frivillige kan sitte sammen på kveldene eller når de har fri. De har også mulighet for å oppbevare mat/drikke i felles kjøleskapet. Selve måltidene blir servert i "kantinen" som er innen gåavstand fra bostedet.

Det er greit å være forberedt på at standarden vil være noe lavere enn det vi er vant med fra Norge, men det er noe av opplevelsen.

Det er inkludert måltider i programprisen. De består som oftest av tradisjonell balinesisk mat. Det er tre måltider i ukedagene og to måltider i helgene. Det er WiFi i huset og Internettkafeer rundt omkring i Ubud. Det meste av fasiliteter og butikker finnes i Ubud.

Kostnader

Pakkepris: kr 26 800

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Gruppereise Bali.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Gruppereise Bali:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!