Vis studentum.no som: Mobil

Frivillig Thailand

GoXplore Norge
Sammendrag
Jobb og frivillig arbeid
Thailand
To til tolv uker
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Klasserom

Frivillig Thailand

thailand

Frivillig arbeid i Thailand

Som frivillig i Thailand kan du gjøre alt fra å jobbe på skole til å bo og leve sammen med et lokalt stammefolk eller lære deg thaiboxing. Du får muligheten til å oppleve Thailands mangfoldige kultur og bli kjent med mennesker fra over hele verden.

Frivillig Thailand

Thailand har i mange år vært et populært reisemål for nordmenn. Her finner du det meste. Nydelige strender, varmt klima, et imøtekommende folkeslag og en fantastiske matkultur. Gjennom GoXplore kan du oppleve Thailand samtidig som du hjelper lokalbefolkningen. Kanskje du har lyst til å lære bort engelsk til ungdom eller bo og leve sammen med et lokalt stammefolk?

Om du ønsker kan du kombinere frivillig arbeid med forskjellige ukesaktiviteter som thai boxing, trekking og sykkeltur til Bangkok. For å få en myk start anbefaler vi at du starter med en introduksjonsuke. Dette vil hjelpe deg til å bli bedre kjent med den thailandske kulturen og andre frivillige før du setter igang på et prosjekt. Du vil få tilberede thailandsk mat, lære deg de mest brukte ordene på det lokale språket og besøke prosjekter. Vi har satt sammen spennende aktiviteter for å gi deg en best mulig start på oppholdet ditt. Det er ikke uten tvil at Thailand er kjent for å være "smilets land"!

Prosjekter

GoXplore har mange ulike prosjekter i Thailand:

 • Temple School Effort (barnehjem)
 • Undervisning i Singburi
 • Clayhouse Construction (bygge leirhus)
 • Hill Tribe Immersion (bygg og renovering, jordbruk, miljøarbeid eller hjelpe elever med hjemmelekser)
 • Sports Coaching (fysiske aktiviteter med lokale barn)
 • Turisme Internship/Praksisplass (hjelp lokale regioner med å utvikle sin turismeindustri) 
 • Journalism Internship/Praksisplass (skriv artikler på engelsk til en lokal Thai avis)

Hvem kan delta?

 • Du må være minst 18 år, Barn under 18 år kan delta med foreldre. Populært blant barnefamilier
 • Åpen, engasjert og positiv!
 • Ha grunnleggende engelskkunnskaper
 • Plettfri vandel

Boforhold

Singuri

I Singburi vil du bo i et av våre Eco hus; Lemon House, Twin House eller Brown House. Fra senteret er det ca. 10 km til Singburi by der du finner alt fra internett til badebasseng, lege og butikker. Det er til sammen plass til rundt 20 til 50 personer i husene og du vil dele rom med andre frivillige. Det er plass til 3-12 pers. på hvert rom og gutter og jenter sover hver for seg. Alle husene har vestlige toaletter og dusj med kun kaldt vann.

Det er vifter på hvert rom. Det er felles spisesal for frivillige på senteret og her får man tre måltider i ukedagene og to i helgene. Har du allergier eller en spesiell diett er det viktig at du sier ifra til lokale koordinatorer om dette. Ukens meny vil henges opp i starten av hver uke i spisesalen. Ser du noe du ikke kan spise er det bare å si ifra så vil det tilrettelegges på best mulig måte for dette.

Chiang Rai

I Chiang Rai bor du enten sammen med en familie eller i hytte sammen med andre frivillige, det kommer an på hvor mange andre frivillige det er på prosjektet samtidig som deg. Standarden på overnattingen er enkel. Husk at du lever sammen med et stammefolk og at du vil leve og spise som de. Det er inkludert tre måltider i ukedagene og to i helgene.

Kostnader

Fra 8500 kr (3 uker) til 27600 kr (12 uker)

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. GoXplore sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!