Vis studentum.no som: Mobil

Frivillig Sri Lanka (Kandy)

GoXplore Norge
Sammendrag
Heltid
Tre til tolv uker
Jobb og frivillig arbeid
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt GoXplore - Sri Lanka
Sri Lanka

Frivillig Sri Lanka (Kandy)

sri lanka

Frivillig arbeid på Sri Lanka

Reis og jobb som frivillig på Sri Lanka! Du kan gjøre alt fra å jobbe med undervisning på skole/barnehage eller lære yoga. Programmet er perfekt for deg som har lyst til å reise og komme inn under huden på en kultur og gjøre noe til nytte for andre.

Frivillig Sri Lanka (Kandy)

Sri Lanka er den lille øya utenfor Indias sørlige kyst, med frodig, grønn og vakker natur. Øya kapret førsteplassen da Lonely Planet skulle kåre de ti beste reisemålene for 2019! Turismen blomstrer på øya etter at borgerkrigen tok slutt i 2009 og landet har blitt roligere, men det er fortsatt et land som mangler ressurser på mange områder. Hvorfor ikke reise til den lille grønne øya og gjøre en forskjell? Sri Lankas kultur er en blanding av både buddhistiske og hinduistiske påvirkninger. Buddhismen alene står for ca 70% av befolkningen. Srilankere er veldig lett å snakke med da folkeslaget er meget tilgivende, og er takknemlig for mennesker som respekterer deres livsførsel og er interessert i å lære mer om deres kultur.

Som frivillig på Sri Lanka kan du gjøre alt fra å arbeide på skole med undervisning, jobbe med barn og renovering. Mulighetene er mange! Om du har lyst til å reise og komme inn under huden på en kultur mens du gjør noe til nytte for andre, kan dette være noe for deg. Du vil få en opplevelse for livet, og ikke minst lære masse om den lankesiske kulturen.

Sri Lanka byr på vakre strender, shopping på lokale markeder, barnehjem for elefanter, rørende historier og vennlige mennesker. Opplev alt dette samtidig som du bidrar med noe positivt for andres menneskers liv.

Prosjekter

Før du begynner å jobbe på prosjektet vil du være med på en introduksjonsuke, der du vil få muligheten til å bli bedre kjent med nærområdet, den lankesiske kulturen og andre frivillige. I løpet av uken vil vår lokale partner informere og gi tips om hvilken hensyn man bør ta med tanke på sikkerhet, transport, kvinner osv. I tillegg vil du bli kjent med buddhismen, mystiske mytologi bak kulturen dems og du vil besøke noen av templene.

Prosjektene du kan jobbe på i Kandy er:

 • Children with special needs
 • Undervisning på skole
 • Renovasjon
 • Hospitality Internship/Praksisplass
 • Teaching Internship/Praksisplass
 • Physiotherapi Internship/Praksisplass
For kontakt eller mer informasjon om Frivillig Sri Lanka (Kandy), vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvem kan delta?

For å delta på dette programmet må du ha fylt 18 år. Om du er under 18 år ved avreise så må du ha tillatelse fra foreldre. Du må kunne snakke engelsk og være motivert til å ta i et tak og jobbe selvstendig. I møte med en fremmed kultur er det også viktig at du har evnen til å være fleksibel og ikke minst tilpasningsdyktig.

Boforhold

Når du ankommer flyplassen i Colombo, vil du bli møtt av en representant fra vår lokale partner i ankomsthallen. Han/hun vil stå med et skilt der det står navnet ditt eller Greenway/Green Lion. Du vil bli kjørt til Kandy der du skal starte med en introduksjonsuke der du lærer mer om den lankesiske kulturen. Turen hit tar ca. 3 timer, avhengig av trafikken.

I løpet av introduksjonsuken bor du sammen med andre frivillige i et hus der du vil dele rom med inntil tre andre. Det er 5 hus med plass til omtrent 12 personer i hvert hus. Merk deg at antall personer i hvert rom kan varierere utifra hvor man bor. Det er TV, kjøleskap, fryser, toalett, dusj, etc. Det finnes varmtvann kun i Kandy. Det finnes ikke Wifi, men det finnes mange internett kafeer i nærheten av frivillighetshuset.

Det inkluderer tre måltider på hverdager og to måltider i helgene, og disse er for det meste vegetariske (hender det blir servert kylling innimellom). Etter introduksjonsuken vil boforholdene dine variere ut ifra hva slags prosjekt du skal jobbe på.

Vanlig frokostmeny: Toast, syltetøy, smør, egg, frukt, te, kaffe. Dette kan variere så viktig å ha åpent sinn.

Kostnader

 • 3 uker: kr 8500
 • 4 uker: kr 10 650
 • 5 uker: kr 12 750
 • 6 uker: kr 14 900
 • 7 uker: kr 17 000
 • 8 uker: kr 19 100
 • 9 uker: kr 21 250
 • 10 uker: kr 23 350
 • 11 uker: kr 25 500
 • 12 uker: kr 27 600
 • Ekstra uker: kr 2100
 • Strand-uke: kr 4000
 • Yoga & Meditasjon: 3100

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Frivillig Sri Lanka (Kandy).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frivillig Sri Lanka (Kandy):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!