Vis studentum.no som: Mobil

Omtale for Fredrikstad og Oslo FagAkademi

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 14 omtaler

Marit Enger
(5)
Faglig høyt nivå. Faglig innhold som er 100% relevant i arbeidslivet. Lærere som alltid stiller opp. Godt miljø som gjenspeiler dagens flerkulturelle samfunn, og fremmer forståelse og interesse for ulike kulturer. Ikke lur på om du skal begynne på FFA, bare gå ut og gjør det!! Jeg har ikke angret en dag, noe av det beste jeg har gjort. En st...
Vis hele omtalen
Renate
(5)
Ble anbefalt Fredrikstad FagAkademi og er glad jeg valgt å høre på anbefalingen. Kjempefornøyd med både lærere og undervisning. God oppfølgning og flinke til å tilrettelegge. Med jobb på plass før siste eksamen, har jeg bare gode erfaringer med Fredrikstad FagAkademi. Anbefales!
Raymond Andersen
(5)
FFA er en varm og inkluderende skole med særdeles flinke og hyggelige lærere. Det faglige innholdet er selvsagt det viktigste, noe jeg føler så absolutt var veldig bra, men de skal også ha skryt for at de har fokus på inkludering og miljø. Arbeid på tvers av klasser og sosiale happenings skaper et miljø jeg vil påstå en ikke finner andre steder....
Vis hele omtalen
Tone Humlekjær Kjellås
(5)
Fantastisk skole på alle områder
Karianne Gjølberg
(5)
Jeg stortrivdes på denne linjen. Det som er fint er at man også er mye ute i praksis, noe som gjør at man får ett ben innenfor en bedrift. Dette hjalp meg til å få jobb hos Ticket Reisebyrå, mens jeg fortsatt gikk på skolen. Jeg har nå jobbet der i over 6 år og er kjempefornøyd med jobben jeg har fått. Utdannelse på Fredrikstad Fagakademi er vel...
Vis hele omtalen
Monica Nilsen
(5)
I voksen alder tok jeg etterutdanning, og gikk 3 semestre regnskap/økonomi. Jeg kom rett ut i jobb etter studiet, og følte jeg hadde god grunnkunnskap til å ta fatt på en ny epoke i arbeidslivet. Skolen har fantastiske lærere, og studiet er svært godt tilpasset dagens samfunn. Anbefales på det varmeste!
Anniken Kolsrud
(5)
Kan virkelig anbefale denne skolen. Lærere og ansatte som stiller opp, og guider elevene på veien. De gir ikke opp før hver enkelt har forstått oppgaven/faget.
Jurgen Cuni
(5)
Studerte ditt som nettverkadministrator og jeg anbefaler sterkt studiene og skolen. En veldig bra student miljø med veldig dyktige lærere. Studiene er veldig praktiske og forbeder studentene til å komme i arbeidslivet.
Anette Kingsrød
(5)
Jeg har gått både kveld og dag skole på ffa, og er super fornøyd med begge studier! Både kveld og dag er lagt opp bra, slik at alle elevene har mulighet for å lære faget godt!
Anette Kingsrød
(5)
FFA er en veldig bra skole! Godt miljø, gode lærere, i møtekommende lærere og et ryddig, pent og oversiktlig lokale.. Anbefales!
Stine Paulsen
(5)
Anbefaler denne skolen på det varmeste! Engasjerte lærere er vel ett stikkord jeg vil trekke frem. De går langt for at du skal nå dine mål! Sosialt og trivelig læringsmiljø :o) Også innenfor arbeidsmarkedet har du mange muligheter etter denne utdanningen! Det er kun du som setter begrensninger :o) Lykke til!
Trond
(5)
Fredrikstad Fagakademi er en meget velorganisert og seriøs skole. De holder til i helt nye, fine lokaler som ligger sentralt. Jeg anbefaler denne skolen på det høyeste til alle som er interessert i en fagutdanning!
Petter
(5)
En flott skole med engasjerte lærere og med et godt miljø, du får alltid hjelp når du trenger det.
Kikki
(5)
Har vært en fantastisk reise fra ende til annen dette her. Flotte lærere og medelever, varm og hyggelig atmosfære i flotte lokaler. Har lært vannvittig mye dette året som jeg skal ta med meg videre i livet.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*