Vis studentum.no som: Mobil

HR-medarbeider

Norges Fagakademi
Sammendrag
Heltid/deltid
1 semester
Fagskole
Fredrikstad, Nettstudier, Oslo, Trondheim
Vår
Ja
Klasserom, Nettbasert med samlinger
Startdatoer
Nettstudier
Vår

Fredrikstad
Vår

Oslo
Vår

Trondheim
Vår

HR-medarbeider

HR-medarbeider | Norges Fagakademi

Er du glad i å jobbe med mennesker? Har du lyst til å drive organisatorisk vekst gjennom planlegging, anskaffelse, utvikling og disponering av menneskelige ressurser? Saker tilknyttet rekruttering, ansettelse og andre personalspørsmål kan bli din nye arbeidshverdag. Studer HR-medarbeider ved Norges Fagakademi! 

Gjennom studiet vil du ikke bare lære om funksjoner og organisering som påvirker personalet i en virksomhet, men også dets interne og eksterne rammeverk, mål og strategier. Du vil få en innsikt og kompetanse i hvordan å skape vekst og håndtere utfordringer både blant personal, ledelsen og på organisatorisk nivå.

Studiets oppbygging

I studiet vil du få et innblikk i HR-ledelse og roller, ulike organisasjonsformer og hvordan en organisasjonskultur oppstår og utvikles. Vi vil også komme inn på områder som inkluderende arbeidsliv, leder- og kompetanseutvikling og personalpolitikk. 

Studiet er bygget opp på følgende emner:

 • HR-strategier og organisering
 • Juss i arbeidslivet
 • Arbeidslivets aktører og prosesser
 • Personaladministrasjon

Praktisk undervisning

Gjennom studiet jobber du med praktiske oppgaver ved bruk av aktuelle programvarer. I studietiden har du tilgang til alle programmer som benyttes i opplæringen uavhengig av om du sitter hjemme eller på skolen. Vi benytter varierte undervisningsformer som klasseromsundervisning, praktiske oppgaver/case og prosjekter for å gjøre opplæringen mest mulig relevant og variert. 

Jobbmuligheter

Kompetanse innen HR-området er etterspurt på arbeidsmarkedet, og jobbmulighetene etter endt studie er gode. Har du yrkeserfaring er det meritterende, ettersom bransjekunnskap kombinert med HR-kompetanse vil være til fordel for virksomheten. 

Du kan for eksempel jobbe som/innen: 

 • HR-medarbeider
 • HR-analytiker
 • HR-assistent
 • Personalansvarlig 
 • Personalkonsulent
 • Kommunikasjon 
 • Rekruttering

Fordelen med fagskole

Hva skal jeg bli?  - Hva skal jeg studere?  - Hva bør jeg studere?  Dette er spørsmål som mange stiller seg. Valgmulighetene er mange. En fagskole har et praktisk fokus, og skiller seg tydelig fra en teori- og forskningsbasert utdanning ved høyskole eller universitet. Næringslivet ønsker i økende grad å rekruttere personer med praktisk kompetanse som kan generere merverdi for virksomheten fra første dag. En fagskoleutdanning tilfredsstiller disse ønskene fra næringslivet og hjelper deg raskere i jobb. 

For kontakt eller mer informasjon om HR-medarbeider, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiesteder

Oslo 

Norges Fagakademi avdeling Oslo har trivelige og sentrale beliggenheter i Oslo sentrum, med alle servicetilbud i umiddelbar nærhet. Kollektiv transport tar deg rett til undervisningsinstitusjonen og det er kun fem minutters gange til Oslo sentralstasjon og Oslo bussterminal. Vi tilbyr alle våre heltids- og deltidsutdanninger ved studiestedet i Oslo.

Oslo har et yrende studentliv. I samme bygg som oss holder også andre skoler til, blant annet Imageakademiet. Fra lokalene er det kort vei til trivelige kafeer og barer, deriblant Café Con Bar. Du finner også REMA 1000 like ved lokalene, og det er kort vei til kjøpesentrene Oslo City og Byporten Shopping. Fra lokalene er det tre minutters gange til Oslo Spektrum som i tillegg til å være konsertarena huser treningssenteret SATS.

Fredrikstad

Vårt studiested i Fredrikstad har en attraktiv beliggenhet på Kråkerøy, i moderne og trivelige lokaler. Fra lokalene er det kort vei til butikker, utesteder og offentlig kommunikasjon. Norges Fagakademi har lokaler i Fredrikstad Stadion, midt på langsiden som vender mot Høgskolen. 

Vårt studiested i Fredrikstad ligger på et område som kalles Værste. Andre skoler lokalisert på området er Høgskolen i Østfold, Fagskolen i Østfold, Wang Toppidrett m.fl. Siden det er flere tusen studenter på området er det også et stort utleiemarked (hybler og leiligheter) i tillegg til at studentsamskipnaden i Østfold tilbyr studentboliger. 

Trondheim

Norges Fagakademi avdeling Trondheim ligger i den gamle bryggerekken langs Nidelven. Lokalene ligger midt i Trondheim sentrum med alle servicetilbud i umiddelbar nærhet. Fra lokalene er det kort gangavstand til buss, tog og båt.

Trondheim har et yrende studentliv. I samme bryggerekke som oss holder også andre skoler til, blant annet Akademiet og Sonans. Fra lokalene er det kort vei til trivelige kafeer, barer og konsertlokaler. Like ved ligger også den gamle bydelen Bakklandet, et populært sted blant studenter. Her får du både shopping, atmosfære og deilig mat. Rett ved lokalene ligger treningssenteret Fresh Fitness. 

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav - både for deg med og uten fullført og bestått videregående utdanning

Hvis du er en av de som mangler fullført og bestått videregående utdanning, ikke fortvil. Fyll ut en søknad på det studiet du kunne tenke deg, og send oss det du har av papirer fra event. skole, jobb etc. Vi tar kontakt med deg for å vurdere dine muligheter for å kunne studere hos oss.   

Du kan søke direkte opptak på studie basert på fullført og bestått videregående utdanning, eller du kan bli vurdert ut i fra realkompetanse for fagskoler.  Merk at kravet for å bli vurdert etter realkompetanse er at du minimum fyller 23 år i opptaksåret. Her vurderes det du har opparbeidet deg av event. utdanning og erfaring. Ta kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å vurdere dine muligheter.  

Alle kan søke, og har krav på å få sine muligheter vurdert.

Direkte kvalifisert for opptak

Kandidater som har fullført og bestått videregående utdanning, både generell studiekompetanse eller annen videregående utdanning er direkte kvalifisert for opptak.

Opptak med vurdering av realkompetanse

Har du ikke en fullført og bestått videregående utdanning, kan du dersom du minimum fyller 23 år i opptaksåret vurderes etter realkompetanse. Med realkompetanse menes den kunnskapen du har fått gjennom lønnet og ulønnet arbeide, organisasjonsarbeid, utdanning eller på andre måter. 

Søknaden vil da bli vurdert av skolens opptaksråd i hvert enkelt tilfelle.

Alle har krav på å få vurdert sin søknad etter realkompetanse dersom du minimum fyller 23 år i opptaksåret.

Utdanning som kan telle for opptak etter realkompetanse:

 • Annen utdanning fra videregående skole, både norsk og utenlandsk. Merk at dersom du mangler fag fra videregående skole kan du fortsatt søke med realkompetanse
 • Norsk eller utenlandsk høyere utdanning

Noen eksempler på realkompetanse som kan gjøres tellende for opptak til Regnskap og økonomi studiene:

Relevant realkompetanse – arbeidserfaring:

 • Kasserer og økonomimedarbeider i idrettslag eller forening
 • Ansvar for kasseoppgjør o.l.
 • Har hjulpet til med kontering/bilagsføring og fakturering på arbeidsplassen
 • Hatt ansvar for eget firma

Relevant realkompetanse – utdanning/kurs:

 • Påbegynt, men ikke fullført videregående opplæring kan også vurderes.
 • Kurs innenfor relaterte økonomifag eller programvare

Relevant realkompetanse – annet:

 • Generell administrativ erfaring

Studiefakta, Tittel m.m

Studienavn: Regnskap og økonomi del 1, Regnskapsmedarbeider
Nivå:Høyere yrkesfaglig utdanning/Fagskoleutdanning (30 studiepoeng)
Oppnådd tittel: HR-medarbeider

Kostnader

Kr 48 400,- inkludert eksamensavgift.

Opptaksgebyr på 1 500,- og lærebøker kommer i tillegg.

Prisen er den samme uavhengig av om man tar utdanningen på heltid eller deltid.

Studiested og bomuligheter

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen HR-medarbeider.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Norges Fagakademi

Fredrikstad FagAkademi

Norges Fagakademi

– fornøyde studenter som kommer raskt i relevant jobb

Norges Fagakademi er en solid og anerkjent skole med lang fartstid. Vi har i over 25 år utdannet kompetente medarbeidere til næringslivet og det offentlige, og har lang erfaring med å levere praktiske og relevante studier. Vi utdanner mennesker innenRegnskap/Økonomi,Reiseliv, ogIT/nettverk. I tillegg utdanner vi kontoradministrativt personell for helsesektoren – Medisinsk sekretær. De senere årene har vi hatt en økning i studenter fra hele landet som ønsker å studere i hos oss.

Vi har som mål å være best på personlig oppfølging, og er meget opptatt av studentenes trivsel og læring. Undervisningen gjennomføres hovedsakelig i klasserom, men tilknyttet enkelte utdanninger vil deler av undervisningen gjennomføres utenfor skolens lokaler. Et eksempel på dette er undervisning for reiselivsstudentene hvor man blir utfordret på praktisk gjennomføring av aktiviteter og oppgaver i reelle settinger utenfor skolens lokaler. 

Hos oss forsvinner du ikke i et stort auditorium, men er en del av et trygt og godt klassemiljø. Du får tett oppfølging av lærerkrefter og administrasjon, og du blir kjent med lærere og medstudenter fra de andre klassene ved skolen. 

Vår visjon er  "Et sted hvor trygghet og kunnskap gir grobunn for nye drømmer!" 

Alle våre studier innenfor kategoriene Regnskap og Økonomi, Reiseliv og IT/nettverk er godkjent av NOKUT som Høyere yrkesfaglig utdanning. NOKUT har ansvaret for å kvalitetssikre og godkjenne all høyere utdanning i Norge. Dette gir deg trygghet for at du får god kvalitet ved å velge oss. Du vil, etter gjennomført og bestått studie, få et offentlig godkjent fagskolevitnemål med studiepoeng. Alle våre studier i kategoriene Regnskap og Økonomi, Reiseliv og IT/nettverk er også godkjent for stipend og lån i Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Norges Fagakademi

Kontaktinformasjon til Norges Fagakademi

Norges Fagakademi

Christian Krohgsgate 2
0186 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra HR-medarbeider:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Derfor velger studentene Fredrik...

Studentene ved Fredrikstad FagAkademi er etterspurte i næringslivet, og flere får jobb før studiet er ferdig. Les om erfaringene til noen av skolens tidligere studenter her!

Les mer
– Fantastisk skole som alle burd...

Susann Sandbekkbråten startet på Fredrikstad FagAkademi for å få jobb på et regnskapskontor. Hun er svært fornøyd med sin studietid, og mener dette er en skole alle burde få oppleve!

Les mer