Vis studentum.no som: Mobil

Fredrikstad FagAkademi

Fagskolen Fredrikstad FagAkademi 

Fredrikstad FagAkademi (FFA) er en av Norges største private fagskoler. Skolen har gjennom mange år utdannet mennesker i Regnskap og Økonomi, Reiseliv, og IT/Nettverk. De senere årene har skolen hatt en økning i studenter fra hele landet, som ønsker å studere i studentbyen Fredrikstad.

Personlig oppfølging

Fredrikstad FagAkademi har som mål å være best på personlig oppfølging, og er opptatt av at du skal trives som student. All undervisning foregår i klasserom, slik at du ikke skal forsvinne i et stort auditorium. På denne måten får du også mulighet til å bli kjent med både lærere og medstudenter, og det blir et godt og trygt miljø. Dette viser seg i skolens lave stryk- og frafallsprosent.

Alle studier ved Fredrikstad FagAkademi er offentlig godkjent, og godkjent for lån/stipend i lånekassen

Studietilbud

Norges mest attraktive beliggenhet

Med en fantastisk beliggenhet i Fredrikstad sentrum, med kun kort vei til butikker, utesteder med mer, kan det ikke bli bedre. Du studerer midt i hjertet av en av Norges mest attraktive byer.

Fredrikstad FagAkademi ligger i et område kalt Værste, i et aktivt studentområde med flere tusen studenter. Her ligger også flere avdelinger av Høgskolen i Østfold, Wang toppidrett og Fagskolen i Østfold. Dette gir studentene et unikt studentmiljø, med studentkro, studenthybler, kantine, bokhandel treningssenter, sportsbutikk, matbutikk m.m.

Praktisk informasjon

Vi starter opp studier både i februar og i september. Se de enkelte utdanningspresentasjonene for mer informasjon. FFA praktiserer løpende opptak frem til studiestart.


For kontakt eller mer informasjon om Fredrikstad FagAkademi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Fagskole Sted
Nettverksadministrator med design Fredrikstad
Regnskapskonsulent Fredrikstad
Regnskapsmedarbeider – Deltid Fredrikstad
Regnskapsmedarbeider – Heltid Fredrikstad
Reiselivskoordinator Fredrikstad
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Medisinsk sekretær heltid/deltid Flere studiesteder (2)
  • = Studentreportasje finnes

Vis alle

Kontakt skolen

Fredrikstad FagAkademi

Stadion 7
1671 Kråkerøy


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fredrikstad FagAkademi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Marit Enger   |   26.03.2017
FFA
Faglig høyt nivå. Faglig innhold som er 100% relevant i arbeidslivet. Lærere som alltid stiller opp. Godt miljø som gjenspeiler dagens flerkulturelle samfunn, og fremmer forståelse og interesse for ulike kulturer. Ikke lur på om du skal begynne på FFA, bare gå ut og gjør det!! Jeg har ikke angret en dag, noe av det beste jeg har gjort. En st...
Vis hele omtalen
          (5)
Renate   |   24.03.2017
Ble anbefalt Fredrikstad FagAkademi og er glad jeg valgt å høre på anbefalingen. Kjempefornøyd med både lærere og undervisning. God oppfølgning og flinke til å tilrettelegge. Med jobb på plass før siste eksamen, har jeg bare gode erfaringer med Fredrikstad FagAkademi. Anbefales!
          (5)
Raymond Andersen   |   22.03.2017
FFA er en varm og inkluderende skole med særdeles flinke og hyggelige lærere. Det faglige innholdet er selvsagt det viktigste, noe jeg føler så absolutt var veldig bra, men de skal også ha skryt for at de har fokus på inkludering og miljø. Arbeid på tvers av klasser og sosiale happenings skaper et miljø jeg vil påstå en ikke finner andre steder....
Vis hele omtalen
          (5)
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fredrikstad FagAkademi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Fredrikstad FagAkademi
Rangering
          (5,0)
Basert på 14 omtaler
– Fantastisk skole som alle burd...

Susann Sandbekkbråten startet på Fredrikstad FagAkademi for å få jobb på et regnskapskontor. Hun er svært fornøyd med sin studietid, og mener dette er en skole alle burde få oppleve!

Les mer
Derfor velger studentene Fredrik...

Studentene ved Fredrikstad FagAkademi er etterspurte i næringslivet, og flere får jobb før studiet er ferdig. Les om erfaringene til noen av skolens tidligere studenter her!

Les mer