Vis studentum.no som: Mobil

Fredrikstad FagAkademi

Norges Fagakademi

– fornøyde studenter som kommer raskt i relevant jobb

Norges Fagakademi er en solid og anerkjent skole med lang fartstid. Vi har i over 25 år utdannet kompetente medarbeidere til næringslivet og det offentlige, og har lang erfaring med å levere praktiske og relevante studier. Vi utdanner mennesker innenRegnskap/Økonomi,Reiseliv, ogIT/nettverk. I tillegg utdanner vi kontoradministrativt personell for helsesektoren – Medisinsk sekretær. De senere årene har vi hatt en økning i studenter fra hele landet som ønsker å studere i hos oss.

Vi har som mål å være best på personlig oppfølging, og er meget opptatt av studentenes trivsel og læring. Undervisningen gjennomføres hovedsakelig i klasserom, men tilknyttet enkelte utdanninger vil deler av undervisningen gjennomføres utenfor skolens lokaler. Et eksempel på dette er undervisning for reiselivsstudentene hvor man blir utfordret på praktisk gjennomføring av aktiviteter og oppgaver i reelle settinger utenfor skolens lokaler. 

Hos oss forsvinner du ikke i et stort auditorium, men er en del av et trygt og godt klassemiljø. Du får tett oppfølging av lærerkrefter og administrasjon, og du blir kjent med lærere og medstudenter fra de andre klassene ved skolen. 

Vår visjon er  "Et sted hvor trygghet og kunnskap gir grobunn for nye drømmer!" 

Alle våre studier innenfor kategoriene Regnskap og Økonomi, Reiseliv og IT/nettverk er godkjent av NOKUT som Høyere yrkesfaglig utdanning. NOKUT har ansvaret for å kvalitetssikre og godkjenne all høyere utdanning i Norge. Dette gir deg trygghet for at du får god kvalitet ved å velge oss. Du vil, etter gjennomført og bestått studie, få et offentlig godkjent fagskolevitnemål med studiepoeng. Alle våre studier i kategoriene Regnskap og Økonomi, Reiseliv og IT/nettverk er også godkjent for stipend og lån i Lånekassen.


For kontakt eller mer informasjon om Norges Fagakademi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Fagskole Sted
Nettverksadministrator med design Flere studiesteder (2)
Regnskapskonsulent Flere studiesteder (2)
Regnskapsmedarbeider heltid/deltid Flere studiesteder (2)
Reiselivskoordinator Flere studiesteder (2)
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Medisinsk sekretær heltid/deltid Flere studiesteder (2)

Vis alle

Kontakt skolen

Norges Fagakademi

Christian Krohgsgate 2
0186 Oslo

Tlf: 69 36 62 00
www.ffa.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Norges Fagakademi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 14 omtaler

Marit Enger
(5)
Faglig høyt nivå. Faglig innhold som er 100% relevant i arbeidslivet. Lærere som alltid stiller opp. Godt miljø som gjenspeiler dagens flerkulturelle samfunn, og fremmer forståelse og interesse for ulike kulturer. Ikke lur på om du skal begynne på FFA, bare gå ut og gjør det!! Jeg har ikke angret en dag, noe av det beste jeg har gjort. En st...
Vis hele omtalen
Renate
(5)
Ble anbefalt Fredrikstad FagAkademi og er glad jeg valgt å høre på anbefalingen. Kjempefornøyd med både lærere og undervisning. God oppfølgning og flinke til å tilrettelegge. Med jobb på plass før siste eksamen, har jeg bare gode erfaringer med Fredrikstad FagAkademi. Anbefales!
Raymond Andersen
(5)
FFA er en varm og inkluderende skole med særdeles flinke og hyggelige lærere. Det faglige innholdet er selvsagt det viktigste, noe jeg føler så absolutt var veldig bra, men de skal også ha skryt for at de har fokus på inkludering og miljø. Arbeid på tvers av klasser og sosiale happenings skaper et miljø jeg vil påstå en ikke finner andre steder....
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Norges Fagakademi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 14 omtaler
Derfor velger studentene Fredrik...

Studentene ved Fredrikstad FagAkademi er etterspurte i næringslivet, og flere får jobb før studiet er ferdig. Les om erfaringene til noen av skolens tidligere studenter her!

Les mer
– Fantastisk skole som alle burd...

Susann Sandbekkbråten startet på Fredrikstad FagAkademi for å få jobb på et regnskapskontor. Hun er svært fornøyd med sin studietid, og mener dette er en skole alle burde få oppleve!

Les mer