Vis studentum.no som: Mobil

Militære studier med fordypning i telematikk

Forsvarets høgskole
3 år (180 studiepoeng)
Bachelor
Lillehammer
Ja

Om utdanningen

Militære studier med fordypning i telematikk

Studiet gir deg en ingeniørutdanning innen data- og kommunikasjonssystemer kombinert med militær utdanning. Utdanningen har en varighet på tre til fire år avhengig av den militære tilleggsutdanningen, og fører til en bachelorgrad i ingeniørfag med fordypning i telematikk. 

Opptakskrav/Søknad

  • Ha generell studiekompetanse (​matematikk R1 + R2 og fysikk F1) eller forkurs for ingeniørutdanning
  • Ha bestått sesjon med minimum karakter 5 på teoritesten (allment evnenivå). Du kan søke selv om du ikke har vært på sesjon. Da sørger vi for å kalle deg inn etter søknaden din er behandlet, så fremt du ellers blir funnet kvalifisert
  • Tilfredsstille fysi​ske minstekrav for utdanningen

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i ingeniørfag (180 studiepoeng)

Forsvarets høgskole

Forsvarets høgskole

Forsvarets høgskole består av Krigsskolen, Sjøkrigsskolen, Luftkrigsskolen, Cyberingeniørskolen, Stabsskolen, Befalsskolen og Institutt for forsvarsstudier.

​​​​​Vi har Forsvarets og Norges fremste akademiske fagmiljø innen landmakt, sjømakt, luftmakt, fellesoperasjoner, samt sikkerhets- og forsvarspolitikk. Forskning og utvikling ved høgskolen skal bidra til Forsvarets og samfunnets behov for kunnskap om militære styrkers praktiske muligheter og begrensninger under vekslende teknologiske, sosiale, politiske og kulturelle forhold. Høgskolen har som hovedoppgave å utdanne alt befal og alle offiserer.

Vis alle utdanninger fra Forsvarets høgskole
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!