Vis studentum.no som: Mobil

Militære studier med fordypning i ledelse og landmakt

Forsvarets høgskole
3 år (180 studiepoeng)
Bachelor
Oslo
Ja

Om utdanningen

Militære studier med fordypning i ledelse og landmakt

Studiet gir deg en bachelorgrad i militære studier med fordypning innen fagområdene ledelse og landmakt. Du får en solid utdanning som skal gjøre deg i stand til å planlegge, lede og gjennomføre operasjoner. Utdanningen bygger på et bredt spekter av akademisk kunnskap, personlig utvikling og militære ferdigheter. Fullført og bestått utdanning gir fast tilsetting som offiser i Hæren. 

Opptakskrav/Søknad

  • Ha generell studiekompetanse
  • Ha bestått sesjon med minimum karakter 5 på teoritesten (allment evnenivå). Du kan søke selv om du ikke har vært på sesjon. Da sørger vi for å kalle deg inn etter søknaden din er behandlet, så fremt du ellers blir funnet kvalifisert
  • Tilfredsstille fysi​ske minstekrav for utdanningen

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Forsvarets høgskole

Forsvarets høgskole

Forsvarets høgskole består av Krigsskolen, Sjøkrigsskolen, Luftkrigsskolen, Cyberingeniørskolen, Stabsskolen, Befalsskolen og Institutt for forsvarsstudier.

​​​​​Vi har Forsvarets og Norges fremste akademiske fagmiljø innen landmakt, sjømakt, luftmakt, fellesoperasjoner, samt sikkerhets- og forsvarspolitikk. Forskning og utvikling ved høgskolen skal bidra til Forsvarets og samfunnets behov for kunnskap om militære styrkers praktiske muligheter og begrensninger under vekslende teknologiske, sosiale, politiske og kulturelle forhold. Høgskolen har som hovedoppgave å utdanne alt befal og alle offiserer.

Vis alle utdanninger fra Forsvarets høgskole

Kontaktinformasjon til Forsvarets høgskole

Forsvarets høgskole


Tlf: 915 03 003
forsvaret.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!