Vis studentum.no som: Mobil

Militære studier med fordypning i bygg og anleggsteknikk

Forsvarets høgskole
3,5 år (180 studiepoeng)
Bachelor
Oslo
Ja

Om utdanningen

Militære studier med fordypning i bygg og anleggsteknikk

Dette studiet gir deg en kombinert ingeniør- og lederutdanning med fordypning innen militær bygg- og anleggsteknikk eller militær geomatikk.

I løpet av studiet vil du gjennomgå grunnleggende ingeniøremner som matematikk, fysikk og kjemi samt mer spesialiserte emner innenfor bygg/anlegg eller geomatikk som gjør deg i stand til å jobbe som ingeniøroffiser i Forsvaret.

Utdanningen har en varighet på tre og et halvt år, og gir utover bachelorgraden et tillegg på 52,5 studiepoeng innen ledelse og ingeniørfag. 

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse (matematikk R1 + R2 og fysikk F1) eller forkurs for ingeniørutdanning
  • Bestått sesjon med minimum karakter 5 på teoritesten (allment evnenivå). Du kan søke selv om du ikke har vært på sesjon. Så fremt du ellers er kvalifisert, vil du bli kalt inn etter søknaden din er behandlet
  • Må kunne tilfredsstille fysi​ske minstekrav for utdanningen

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng) + 52,5 studiepoeng innen ledelse og ingeniørfag. 

Forsvarets høgskole

Forsvarets høgskole

Forsvarets høgskole består av Krigsskolen, Sjøkrigsskolen, Luftkrigsskolen, Cyberingeniørskolen, Stabsskolen, Befalsskolen og Institutt for forsvarsstudier.

​​​​​Vi har Forsvarets og Norges fremste akademiske fagmiljø innen landmakt, sjømakt, luftmakt, fellesoperasjoner, samt sikkerhets- og forsvarspolitikk. Forskning og utvikling ved høgskolen skal bidra til Forsvarets og samfunnets behov for kunnskap om militære styrkers praktiske muligheter og begrensninger under vekslende teknologiske, sosiale, politiske og kulturelle forhold. Høgskolen har som hovedoppgave å utdanne alt befal og alle offiserer.

Vis alle utdanninger fra Forsvarets høgskole

Kontaktinformasjon til Forsvarets høgskole

Forsvarets høgskole


Tlf: 915 03 003
forsvaret.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!