Vis studentum.no som: Mobil

Programmering

Folkeuniversitetet
Sammendrag
Deltid
40 timer
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Høst og vår - Nettstudier
6 990 NOK Momsfritt
Nei

Programmering

Programmering er kreativt og utfordrende. Du lærer å programmerere små apper og programmer, for eksempel ditt eget spill.

Dette lærer du

Modul 1

En introduksjon til objektorientert programmering gjennom teori og en rekke praktiske oppgaver. Du lærer skrittet fra ide til program, og hvordan komme dit på en strukturert måte. Du vil også lære å finne og rette opp dine egne feil, såkalt debugging.

Modul 2

Du lærer videregående programmering gjennom praktiske oppgaver og teori. I tillegg til programmering er temaene testing, versjonskontroll og grafikk. Kurset avsluttes med et frivillig innleveringsprosjekt.

Gjennomføring

Undervisningen tilbys som klasseromsundervisning og/eller virtuelt klasserom. Kurset er svært praktisk rettet, og du lærer hovedsakelig gjennom praktiske øvelser, både alene og i grupper.

Opptakskrav/Søknad

Kurset passer for deg med lite eller ingen erfaring innen programmering.

Folkeuniversitetet

Folkeuniversitetet

Folkeuniversitetet – din nærmeste medspiller for livslang læring

Folkeuniversitetet finnes i alle landets fylker, og er et offentlig godkjent studieforbund. Her kan du ta alt fra universitet- og høgskolestudier til yrkesrettede kurs, fagskoleutdanninger og videregående opplæring. I tillegg tilbyr de et bredt spekter av nettstudier og fjernundervisning. Alle utdanningene har rullerende opptak hele året!

Studieforbundet Folkeuniversitetet er delt inn i åtte regioner, som alle har lokale studiesteder. De åtte regionene er:

  • Folkeuniversitetet Øst
  • Folkeuniversitetet Innlandet
  • Folkeuniversitetet Midt-Norge
  • Folkeuniversitetet Nord
  • Folkeuniversitetet Nordland
  • Folkeuniversitetet Sør-Øst
  • Folkeuniversitetet Vestlandet
  • Folkeuniversitetet Sørlandet

Samarbeid med norske universitet og høgskoler

Folkeuniversitetet samarbeider med en rekke universitet og høgskoler, og tilbyr derfor flere utdanninger med studiepoeng. Noen av fagene tilbys som enkeltemner, mens andre kan settes sammen til årsenheter, bachelor- eller mastergrad.

Blant fagene som tilbys på universitets- og høgskolenivå finner du blant annet helse- og sosialfag, juridiske fag, ledelse, pedagogikk, psykologi, og økonomi og administrasjon.

Felles for alle er imidlertid fleksibiliteten – både når det gjelder oppstart, søknadsfrist og studieprogresjon. Du skal finne en utdanning som passer for deg, enten du er ung heltidsstudent, har omsorgsoppgaver i hjemmet eller er helt eller delvis i jobb.

Fagskoler og Mesterutdanningen

Blant de mange utdanningsmulighetene ved Folkeuniversitetet finner du også fagskoleutdanninger. Dette er korte og yrkesrettede utdanninger for deg som har fag-/ svennebrev eller minst fem år med relevant praksis (realkompetanse) innen aktuelt fagområde.

Ta opp fag eller videregående opplæring

På Folkeuniversitetet kan du også ta opp fag fra videregående, slik at du får generell eller spesiell studiekompetanse. Dette er fag fra studieprogrammet studieforberedende, og du vil gå opp til eksamen som privatist. Du kan også ta ulike yrkesfaglige studieretninger, som blant annet Barne- og ungdomsarbeider, Helsefagarbeider, Renholdsoperatør, Restaurant- og matfag eller Service- og samferdselfag.

Er du over 23 år og har 5 års praksis kan du gå opp til fagprøve uten fellesfagene som praksiskandidat.

Vis alle utdanninger fra Folkeuniversitetet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Programmering.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Folkeuniversitetet

Folkeuniversitetet

Christian Krohgs gate 34
0186 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Programmering:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!