Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Folkehøgskolen Sørlandet
Type utdanning: Folkehøgskole

Barn i fokus

Aktive Barn – bety en forskjell! 

Er du interessert i å lære mer om barns oppvekstvilkår? Ønsker du selv å få et mer bevisst forhold til aktivitet, og selv lære hvordan du kan aktivisere andre? Er du nysgjerrig på hvorfor vi selv og andre oppfører oss slik som vi gjør? Da er dette linja for deg!

Aktive barn er en linje ved Folkehøgskolen Sørlandet hvor du lærer hvordan å bedre se og engasjere barn og ungdom. Linja tar for seg emner som Psykologi, Pedagoikk, Spesialpedagogikk, Barne- og ungdomslitteratur, Kultur og lek og Forming.

Linja inkluderer også en studietur til Spania!

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

Folkehøgskolen Sørlandet

Folkehøgskolen Sørlandet – Hele verden på sørlandet!

Folkehøgskolen Sørlandet er mer enn bare en skole. Her kommer du til å møte mennesker døgnet rundt, på internatet, ved måltidene, i klassen og i fritiden. Dette året vil blant annet innebære at du må vise ansvar og være en team player.

Folkehøgskolen Sørlandet gir deg muligheten til å bli bedre kjent med deg selv og møte nye mennesker med forskjellige bakgrunner.

Et sosialt år

Uansett hvilken linje du velger kommer du til å bli godt kjent med alle på Folkehøgskolen Sørlandet. Her arrangeres det mange sosiale aktiviteter på kveldstid blant annet quizkvelder, bordtennis og andre livligheter som elevene selv ordner.

Vis alle utdanninger fra Folkehøgskolen Sørlandet

Kontaktinformasjon til Folkehøgskolen Sørlandet

Folkehøgskolen Sørlandet
4760 Birkeland

Tlf: 37 28 11 00

www.fhssorlandet.no

Kontakt