Vis studentum.no som: Mobil

Aktiv! Fritid – Botrening. Spania

Folkehøgskolen Nord-Norge
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Folkehøgskolen Nord-Norge
Type utdanning: Folkehøgskole

Aktiv! Fritid – Botrening. Spania

Aktiv – Fritid – Botrening

Å flytte hjemmefra kan noen ganger virke som ekstremsport. Det krever mot og vilje til å pushe grenser. Egne grenser. Da kan det være trygt og godt å være i et åpent og støttende miljø.

På denne linja vil du bli møtt som den du er, der du er. Folkehøgskolen Nord-Norge er forberedt på å gi deg et skreddersydd opplegg ut fra dine behov.

Fokus på aktivitet

Med fokus på aktivitet blir du utfordret på alle sider ved livet. Personlig utvikling – ferdigheter – deltakelse – venner. Å ha gode ferdigheter og vaner, også matvaner, gir hjelp til å mestre hverdagen. Minst like viktig er det sosiale, å kjenne seg akseptert, å bidra og delta som likeverdig sammen med andre. Det skaper trivsel og grobunn for vekst. På skolen bor du på internatet sammen med de andre elevene. På dagtid deler du skolehverdagen med de andre. Skolen legger stor vekt på uteliv, på turer i skog og mark. Her må alle delta. I tillegg til linjefagene deltar du også på fellesfag og valgfag. På fritida er du sammen med andre på turer, i lek og idrett. Her får du hjelp til også å ta vare på kroppen og helsa som skal følge deg resten av livet.

Studiereise til Spania

Linjens reisemål er Spania. På denne reisa for du øvelse i nettopp det – å reise! Også her får du være sammen med andre, oppleve mye nytt, vise hensyn til andre, spise god og fremmed mat, være i aktivitet på stranda, gå i butikk og spise på restaurant, snakke spansk(?) og mye annet!

Velkommen til et spennende og viktig år!

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på Folkehøgskolen Nord-Norge gir to tilleggspoeng til videre studier.

Folkehøgskolen Nord-Norge

Folkehøgskolen Nord-Norge

Folkehøgskolen Nord-Norge ligger sentralt i Nord-Norge, på tettstedet Evenskjer i Skånland kommune, like ved Harstad/Narvik lufthavn Evenes. Skolen ligger midtveis mellom byene Harstad og Narvik.  

Bli bedre kjent med deg selv

Folkehøgskolen Nord-Norge har som mål å se den enkelte, oppmuntre til gode, varige vennskap og gjennom aktiviteter og utfordringer legge til rette for at du som elev skal bli enda bedre kjent med deg selv og ta ansvar for den verden du er en del av.

Skolen skal være unik. Den skal skille seg ut fra andre folkehøgskoler. Den skal gjennom sitt tilbud være relevant for ungdom nasjonalt og internasjonalt. Den skal ta det enkelte individs unike fortelling på alvor, og bidra til refleksjon rundt og utvikling av den enkeltes identitet.

Vis alle utdanninger fra Folkehøgskolen Nord-Norge

Kontaktinformasjon til Folkehøgskolen Nord-Norge

Folkehøgskolen Nord-Norge9440 Evenskjer

Tlf: 77 08 99 30

www.fhsnordnorge.no

Studiested