Vis studentum.no som: Mobil

Teologi og misjon - Bachelor

Fjellhaug Internasjonale Høgskole
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst (partallsår) - København
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Teologi og misjon - Bachelor

Teologi & Misjon - Bachelor

Studiet har som hovedmålsetning å utdanne og utruste til tjeneste og oppgaver innenfor kirke og kristent organisasjonsarbeid, både i Norge og i andre land. Studiet setter søkelyset på Bibelen, den kristne tro, og den kristne kirkes oppdrag nasjonalt og internasjonalt i møte med ulike livssyn og kulturer.

Bachelorgraden tilbys både ved vår avdeling i Oslo og ved skolens avdeling i København. Det vil være mulig for studenter i Oslo å ta deler av bachelorgraden i København – og omvendt. Ta kontakt med studieadministrasjonen for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor

Studiepoeng (ECTS)

180

Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Fjellhaug Internasjonale Høgskole tilbyr både et 3-årig bachelorprogram og et 2-årig masterprogram innen misjon og teologi. Bachelorutdanningen gir svært god basis for den som ønsker å jobbe med misjonering og inneholder emnegrupper som bla. fordypning i teologi, nytestamentlig gresk, missiologi og praktisk teologi. Utvalgte deler av bachelorstudiet kan også følges som frittstående enkeltemner.

Masterstudiet bygger videre på bachelorgraden og fokuserer på bibelfag, systematisk teologi og misjonsvitenskap.

Bomuligheter

Fjellhaug driver utleie av bolig til studenter gjennom Fjellheim Studentheim. Studentheimen blir drevet i kristen ånd og gode arbeidsforhold, trivsel og et utviklende miljø vektlegges for å skape et godt og trygt sted å bo.

Opptak

Fjellhaug Internasjonale Høgskole har rullerende opptak. Dette innebærer at så lenge det finnes ledige studieplasser er det fortsatt mulighet til å søke opptak ved skolen.

Vis alle utdanninger fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Kontaktinformasjon til Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Sinsenv. 15
0572 Oslo


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!