Vis studentum.no som: Mobil

Fagskolen Tinius Olsen

Fagskolen Tinius Olsen – Teknisk fagskole på Kongsberg

Har du fagbrev, svennebrev eller 5-årspraksis, og ønsker å utdanne deg til fagskoleingeniør? Da kan Fagskolen Tinius Olsen være noe for deg! Den tekniske fagskolen er kjent for å være et attraktivt lærested med moderne utstyr, dyktige lærere og et godt studentmiljø.

Tinius Olsen er en offentlig skole. Det betyr at alminnelige skolevilkår og rettigheter, blant annet fulle studielånsrettigheter, er tilgjengelig for studentene.

Et attraktivt og moderne lærested

Fagskolen Tinius Olsen ligger i Kongsberg i Buskerud, i den sydligste delen av Numedal. Skolen er kjent som et attraktivt og moderne lærested. Skolen er velutstyrt, med dyktige lærere og et godt studentmiljø. Som teknisk fagskole er Tinius Olsen kanskje den skolen som i størst grad legger opp til prosjektstyrt opplæring, en arbeidsform de fleste møter etter endt utdanning. Studiet er også en praksisbasert lederutdanning, og våre studenter forberedes derfor meget godt på en yrkeskarriere innenfor sitt fag.

Regionen Kongsberg er velkjent for sitt høyteknologiske og spisskompetente næringsliv. Ved Tinius Olsen vektlegger vi nær kontakt med dette næringslivet, slik at det kan skje en gjensidig utveksling mellom fag­miljøer og studenter. Denne synergien er attraktiv for næringslivet så vel som for studentene.

Bedre jobbmuligheter med fagskoleutdanning

Fagskolen Tinius Olsen er kjent for å gi en solid plattform som er ettertraktet i næringslivet. Ettersom fagskolen Tinius Olsen samarbeider tett med næringslivet, vet de også hva næringslivet vil ha. Dette gjør at du som elev får den kompetansen og helhetsoversikten som verdsettes i industrien. Prosjektstyrt opplæring er den arbeidsformen de fleste møter etter endt utdanning, og her er Tinius Olsen best i klassen. Skolen har dessuten et anerkjent navn og et etablert og godt rykte.

Studietilbud på Fagskolen Tinius Olsen

Fagskolen Tinius Olsen utdanner ingeniører som Norge trenger. Velg mellom følgende utdanninger:

Fagskolen Tinius Olsen

Nettbaserte studier

Nettstudier passer for deg som ønsker å ha fleksibilitet i dine studier og mulighet til å studere der du er.

Det er fire samlinger i året der hver samling tilsvarer en full arbeidsuke. Mellom samlingene er det undervisning to kvelder i uken på en konferanseplattform. Vi satser på til enhver tid å samarbeide med norges mest innovative og fremtidsrettede leverandør av konferanseplattform. For tiden er dette firmaet Meetcon. Våre nettbaserte studier gir samme kompetanse som 2-årig heltidsstudie.

Fagskolen Tinius Olsen har ulike nettbaserte studier, som for eksempel:

· Elkraft
· Bilteknikk
· Maskinteknikk
· Mekatronikk
· Anlegg


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen Tinius Olsen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Fagskolen Tinius Olsen

Hasbergs vei 36
3616 Kongsberg

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen Tinius Olsen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 3,2

Basert på 5 omtaler

Axel
(2)
Dette er ikke en linje som jeg i dag føler er godt nok kjørt inn, hvertfall for nettklassene. Vi ble orginalt kastet et godt stykke inn i "elektro" faget, selv om langt i fra alle har elektro bakgrunn fra videregående skole. På dette tidspunktet vil jeg ikke si at skolen er verdt pengene, spesielt siden de 5000kr du betaler hvert semester for ...
Vis hele omtalen
Bjørar
(2)
Jeg begynte på denne utdannelsen (mekatronikk) med stor optimisme og pågangsmot. For jeg trodde at dette skal bli bra. Nå nesten to år etter har jeg og mange av mine medstudenter et helt annet bilde. Her er det slappe og giddeløse lærere som har hatt samme pensum i alle år og ikke giddet og lære seg ny teknologi. Etter å ha sett på hjemmesiden d...
Vis hele omtalen
Rune
(4)
Dyktige lærere og et proft opplegg hvor det er lett å lære og forstå lærerene for oss som tar utdanning i voksen alder så er det utrolig viktig, en skole for deg som vil lykkes..
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen Tinius Olsen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(3,2)
Basert på 5 omtaler