Vis studentum.no som: Mobil

Fagskolen Oslo Akershus

Fagskolen Oslo – En enestående yrkesfaglig læringsarena i hovedstaden

Fagskolen har en lang historie i Oslo. Skolen ble opprettet i 1876 under navnet “Kristiania tekniske aftenskole”. Fagskolen Oslo utvikler studietilbud i tekniske fag, helse- og oppvekstfag og ledelsesfag i nært samarbeid med bransjeorganisasjoner og større virksomheter, både private og offentlige. Her vil du studere sammen med ca. 800 andre studenter, i et lærerikt og godt studiemiljø. Fagskolen bruker både faste ansatte og gjesteforelesere fra aktuelle bransjer, noe som vil gi deg en kvalitetssikret og relevant utdanning.

Alle utdanningstilbudene ved Fagskolen Oslo er godkjent av NOKUT. De strenge kravene som stilles til bl.a. undervisningsmetodikk, lærerkvalifikasjoner og fysiske forhold gir både studentene og markedet en garanti for utdanningens høye kvalitet. Fagskolen har utviklet en egen læringsmetodikk innenfor digital samhandling som er svært etterspurt i næringslivet.

Kostnader og godkjenning ved Fagskolen Oslo

Alle utdanningene ved Fagskolen Oslo er gratis for deg som student. Du dekker kun utgifter til Studentavgift (som bl.a inneholder medlemskap i SiO, kopipenger, etc), læremidler og egen PC. Alle studiene er godkjent av NOKUT og gir rett til lån og stipend i Lånekassen.


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen Oslo, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Fagskolen Oslo

Kabelgaten 10-12
0580 Oslo

Tlf: 09874
Fax 23 46 57 01
fagskolen-oslo.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen Oslo.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Janne
(5)
Et deltidsstudium hvor man fordyper seg i jobbrelaterte temaer som man i stor grad styrer selv, eventuelt i samarbeid med arbeidsgiver. Treffer andre engasjerte studenter og lærere som gir god inspirasjon til både fagutvikling og selvutvikling. Har du muligheten til å benytte deg av dette tilbudet, så anbefales det på det varmeste. Trist å være ...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen Oslo:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 1 omtaler