Vis studentum.no som: Mobil

Tromsø Maritime Skole

Tromsø Maritime Skole

Tromsø Maritime Skole ligger på Rambergan, med god utsikt over Tromsø by og skipstrafikken i Tromsøysundet. Den vakre Tromsdalstinden ligger midt imot og setter en stadig skiftende ramme for utsynet. 

Tromsø Maritime Skole er i dag en av Norges største utdannere til maritim næring både i antall elever/studenter og i bredden. De siste årene har Tromsø Maritime Skole utvidet tilbudet med transportfag, reiseliv og servicefag. Dette er med på å skape en større helhet i kompetansen knyttet til de opprinnelige maritime fagene.

En skole midt i samfunnet

Tromsø Maritime Skole har som mål å være en fremtidsrettet nordområdeskole  en skole midt i samfunnet. Det innebærer at de som går ut av Tromsø maritime skole skal ha tilegnet seg en spesiell kompetanse på nordområdene med de utfordringer og muligheter dette gir for den enkelte sitt yrkesvalg, samt for den enkelte som innbygger i nord.

Skolen har nærmere 500 elever/studenter fordelt på videregående- og fagskoletilbudet. På de ulike kursene skolen tilbyr på Havarisenteret, er det årlig ca 1500 deltakere. Tromsø Maritime Skole har ca 100 ansatte som sørger for at alle får et godt opplæringstilbud.

Maritim fagskoleutdanning

I over 150 år har norsk skipsfart vært i verdenstoppen. Fortsatt er Norge, i utkanten av Europa, for stormakt å regne på verdenshavene. Norges bidrag dekker alt fra store skip som krysser de syv hav til offshorevirksomhet, kysttransport og lokaltransport av gods og passasjerer.

Norsk innenriks- og utenriksfart har fortsatt et stort behov for kompetente norske skipsoffiserer til å betjene sine skip, enten det er på dekk som styrmann/kaptein, eller i maskinen som maskinist/chief.

Ved Tromsø Maritime Skole kan du ta følgende fagskoleutdanninger:

Fagskolen er godkjent av NOKUT, og er en sertifikatgivende utdanning  for nautisk og skipsteknisk linje.

Tromsø Maritime Skole


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen i Troms avd. Tromsø, Maritime fag, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Dekksoffisersutdanning Tromsø
Maskinoffiserutdanning Tromsø

Vis alle

Kontakt skolen

Fagskolen i Troms avd. Tromsø, Maritime fag

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen i Troms avd. Tromsø, Maritime fag.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

styrmannen
(4)
Ekstremt gode lærere, hvertfall for mitt kull. Lærerne følger kullet første og andre år. Skolens lokaler og utstyr er meget dårlig, og hardt plaget med feil og mangler. Akkurat nå er det en ned periode i jobbe på havet, men om du virkelig vil ha jobb klarer du å skaffe deg det.
kurt-ole ottesen
(5)
tromsø maritime skole, er en meget bra skole og studere på, med meget kompetente og lære villige lærere. de har og meget gode framtids utsikkter med tanke på at flere utdanningslinjer blir lakt til tromsø maritime skole. har gådt på den skolen siden 2002 da jeg startet på det så da het GK-elektro, fårtsatte på VK1-sjøfartsfag. hadde heller ingen...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen i Troms avd. Tromsø, Maritime fag:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Fagskolen i Troms avd. Tromsø, Maritime fag
Omtale av skolen
(4,5)
Basert på 2 omtaler