Vis studentum.no som: Mobil

Fashion Brand Communication

ESMOD Oslo
Sammendrag
Fagskole
Oslo
2 år
Heltid
Ja
Oppstart: August - Oslo
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom

Fashion Brand Communication

Fashion Brand Communication | ESMOD Oslo 

Er du interessert i mote og kommunikasjon? Da er Mekrevarekommunikasjon utdanningen ved ESMOD Oslo for deg! 

Kunnskapen og ferdighetene du får gjennom utdanningen i Fashion Brand Communication, gjør deg i stand til å definere aktørers kommunikasjonsbehov og finne innovative løsninger på fremtidens markedsutfordringer. Du vil ha en inngående forståelse av mote- og livsstilsindustrien, og hvilken rolle profesjonell aktivitet har i merkevarekommunikasjonen.

Institusjonen ESMOD har utviklet seg i takt med mote- og livsstilsmarkedets behov i 180 år. Fashion Brand Communication ved ESMOD Oslo utdanner deg ut i fra et internasjonalt perspektiv, for å gi deg kompetansen du trenger til å følge dine drømmer!

Hva lærer du?

For å få en helhetlig forståelse av moteindustrien og aktørene i bransjen, vil du få innføring i stilhistorie, trender, tendenser og segmenter. Dette danner et godt grunnlag for å lære om branding og merkevareutvidelse.

ESMODs toårige fagskoleutdanning i Fashion Brand Communication gir deg kunnskaper i dagens praksis innen markedsføring og kommunikasjon i mote- og livsstilsbransjen. Du lærer å bygge kjennskap til eksisterende merkevarer og kommunisere produkter og tjenester til målgrupper. Få kunnskap om hvordan man jobber med produktutvikling for å bygge en bredere og bærekraftig merkevare!

Utdanningen består av følgende emner: 

 • Trender og livsstil
 • Merkevareutvidelse og tilpasning
 • Merkevarekommunikasjon
 • Profesjonalisering 

Skolens tette samarbeid med motebransjen gir deg en unik mulighet for nettverksbygging, både nasjonalt og internasjonalt. ESMOD Oslos nettverk består blant annet av Holzweiler, Høyer, Volt, FairTrade, Cathrine Hammel, Den Norske Opera og Ballett, Cecilie Mello og mange flere spennende selskaper. 

For kontakt eller mer informasjon om Fashion Brand Communication, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter fullført studie kan du jobbe innen yrker som:

 • Merkevareutvidelse
 • Merkevaretilpasning
 • Digital kommunikasjon
 • Digital markedsføring
 • Inbound marketing
 • CRM (Customer relationship management)
 • Community manager
 • VIP-Influencing - arbeid med sosiale medier
 • PR-byråer
 • Agentur-byråer
 • Trendbyråer
 • CSM (Content management system)

Etter endt studie kan du søke videre til et tredje år ved ESMOD Paris' fagskoleutdanning.

Opptakskrav/Søknad

For å bli tatt opp som student på fagskolestudier må du oppfylle ett av følgende opptakskrav:

 • Generell studiekompetanse
 • Fullført og bestått videregående opplæring
 • Fagbrev/svennebrev

ELLER

Realkompetanse for fagskole:

 • Minimum 23 år i løpet av opptaksåret.
 • Dokumentere 3 års fulltids arbeidserfaring, herunder regnes lønnet/ulønnet arbeid, verneplikt, folkehøyskole og frivillig arbeid/tjeneste.
 • Arbeidsattester må inneholde start og sluttdato samt stillingsprosent/timeantall.
 • Dokumentere norskkunnskaper fra grunnskole, videregående skole, norsk på høyere nivå eller norskprøve B2 for innvandrere fra Kompetanse Norge.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagutdanning. 120 studiepoeng.

Kostnader

57 400kr pr semester
1900kr registreringsavgift

Studiet kvalifiserer for støtte hos Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fashion Brand Communication.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

ESMOD Oslo

esmod

ESMOD | Den internasjonale motefagskolen

ESMOD Oslo har utdannet designere og modellører siden 1990. Utdanningene er forankret i solide tradisjoner gjennom 180 år. Ønsker du deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen fagfeltet. I 2020 ble ESMOD Oslo en del av Fagskolen Kristiania.

Hvorfor studere på ESMOD?

Med en utdanning fra ESMOD er du med på å skape mote og starte trender! Med den grundige ESMOD-utdanningen som fundament, kan du påta deg mange ulike arbeidsoppgaver og stillinger i motebransjen. Hvis du ønsker deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen motebransjen.

Vår fagskoleutdanning er forankret i solide tradisjoner gjennom 175 år. Vår styrke er modernitet i arbeidsmetoder, teknologi og industri. Med det internasjonale ESMOD- diplomet er du blant eliten i motebransjen.

"Motebransjen er internasjonal. Da bør også utdanningen din være det."
- Rektor Rakel Benjaminsen

Mote som livsstil

Mote handler om å undersøke, oppdage, forvente, forestille og observere slik at du kan analysere og møte markedets ønsker og behov. Dette er et gjennomgående fokus på ESMODs utdanninger. Har du et brennende ønske om å gjøre interessen din til et levebrød er dette skolen for deg! ESMOD tilbyr den eldste og en av de mest prestisjetunge utdanningene innen fagfeltet. Kjente merker som har blitt etablert av tidligere ESMOD-studenter er blant annet velkjente Fam Irvoll, CalaJade, Mette Møller og Epilogue. 

ESMOD Oslo – våre studier

Det internasjonale ESMOD-pensumet er treårig. Vi tilbyr en ettårig (60 studiepoeng) og en toårig (120 studiepoeng) fagskoleutdanning, som til sammen dekker hele pensumet. Våre studenter velger som regel å først ta vårt ettårige studium og deretter vårt toårige studium. Videre kan du bygge på med en master ved ESMOD Paris.

Motevisning som springbrett

ESMOD har en årlig avgangsvisning hvor studenter fra 1. og 2. klasse viser frem arbeid som de selv har designet. Skolen har et tett samarbeid med motebransjen, og hvert år går flere avgangsstudenter direkte ut i relevante jobber. Det er alltid spanere tilstede under avgangsvisningen, og studenter blir invitert til internship eller intervjuprosesser for faste stillinger.

Masterutdanning i Paris

ESMODs fagskoleutdanning gir deg den unike muligheten der du kan gå direkte fra fagskole med 180 studiepoeng til å ta en internasjonal mastergrad. Ved ESMOD Paris kan du ta en master med høy internasjonal prestisje. ESMOD er den eneste moteskolen i Norge som gir deg denne muligheten, og masterutdanningen er ranket som en av de beste i verden.

Vis alle utdanninger fra ESMOD Oslo

Kontaktinformasjon til ESMOD Oslo

ESMOD Oslo

Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fashion Brand Communication:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Få et innblikk i en students hve...

Maneesha Gallage deler sine erfaringer med Esmod

Les mer