Fagskolen i Nord avd. Verkstedtekniske fag

Er du interessert i verkstedtekniske fag som sveising og konstruksjon av mekaniske produkter? Fagskolen i Nord med studiested Harstad tilbyr fagskoleutdanning i Sveiseteknologi og Konstruksjon, design og produksjon. 

Om utdanningene 

Utdanningene Sveiseteknologi og Konstruksjon, design og produksjon ved Fagskolen i Nord avd. Verkstedtekniske fag er nettbaserte med webinarier og samlinger på fagskolen. Begge studiene har 5 samlinger per studieår og er toårige fagskoleutdanninger som gjennomføres som deltidsstudium over tre år. Du vil bruke læringsplattformen Canvas for informasjon om fagstoff samt innleveringer og tilbakemeldinger. 

En utdanning i Kontruksjon, design og produksjon passer for deg som vil være i front når det gjelder 3D-modellering, 3D- printing, maskinering og robotsveising.

For å kunne ta utdanningen i Sveiseteknologi må du ha fagbrev innen teknikk og industiell produksjon fra videregående opplæring. Du kan også søke på grunnlag av realkompetanse. Utdanningen passer for deg som vil ha en viktig rolle i sveise- og produksjonsbedrifter. 

Jobbmuligheter

Som utdannet sveisetekniker er du godt egnet for stillinger som sveisekoordinator med faglig ekspertise innen plate- og sveisefagene i produksjon. Du vil ha ansvar for å godkjenne konstruksjon/design fra et sveiseteknisk synspunkt.

Med en utdanning i Konstruksjon, design og produksjon vil du få kompetanse til å fylle stillinger innen produktutvikling og produksjon basert på oppdatert teknologi. 


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen i Nord avd. Verkstedtekniske fag , vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Konstruksjon, design og produksjon Flere studiesteder (2)
Sveiseteknologi Flere studiesteder (2)

Kontakt skolen

Fagskolen i Nord avd. Verkstedtekniske fag

Mølnholtet 42
9414 Harstad

Tlf: 77 78 88 00
fagskole.tffk.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen i Nord avd. Verkstedtekniske fag .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen i Nord avd. Verkstedtekniske fag :

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!