Vis studentum.no som: Mobil

Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg 

Drømmer du om å jobbe med store, høyteknologiske og avanserte skip? Fagskolen i Nord med studiested Honningsvåg tilbyr fagskoleutdanning som dekkoffiser. Å utnytte havrommet er ett av Norges store satsingsområder og det vil derfor være etterspørsel for fagfolk med maritim kompetanse. 

Om dekkoffiserutdanningen 

Dekksoffiser er en 2-årig fagskoleutdanning for deg som har fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev som matros eller fiske og fangst, eller som har relevant realkompetanse.

Dekkoffiserutdanningen i Honningsvåg vil utover de obligatoriske kursene gi deg Hurtigbåtkurs samt Krisehåndteringskurs. Du vil også få den teoretiske kompetansen til å løse dekkoffisersertifikat på ledelseivå. 

Utdannelsen er i henhold til STCW-konvensjonen (International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers) og er godkjent av NOKUT.​

Jobbmuligheter

Ved endt utdanning har du i hovedsak mulighet til å få jobb som skipsfører, overstyrmann eller som ansvarshavende vaktoffiser. Det finnes også andre ykresmuligheter i mer administrative roller, for eksempel på rederi kontor eller i sjøfartsdirektoratet. 


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Dekksoffisersutdanning i Nordkapp Honningsvåg

Vis alle

Kontakt skolen

Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg

Klubbveien 9
9750 Honningsvåg

Mobil 78 96 49 00
fagskole.tffk.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!