Vis studentum.no som: Mobil

Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Nordkapp 

Drømmer du om å jobbe med store, høyteknologiske og avanserte skip? Fagskolen i Nord med studiested Nordkapp tilbyr fagskoleutdanningen Dekksoffiser på ledelsesnivå. Å utnytte havrommet er ett av Norges store satsingsområder og det vil derfor være etterspørsel for fagfolk med maritim kompetanse. 

Hvorfor velge studiested Nordkapp?

Fagskolen i Nord har en avdeling i Nordkapp, den er lokalisert i Honningsvåg, en liten og levende havneby. Med relativt små studentgrupper får du tett oppfølging av lærerne og gode forutsetninger for å fullføre studiene - uten digital hjemmeundervisning. 

Du har umiddelbar nærhet til et brosimulatoreanlegg og du har tilgang til traineebroer utover ordinær undervisning. Ved studiestedet Nordkapp er du omkranset av et maritimt miljø, et levende fiskevær, yrende kulturliv og rå natur!

Skolen er samlokalisert med et kurssenter som gjennomfører relevante kurs, eksempelvis sikkerhetskurs for sjøfolk.

Om dekkoffiserutdanningen 

Dekksoffiser er en 2-årig fagskoleutdanning for deg som har fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev som matros eller fiske og fangst, eller som har relevant realkompetanse.

Gjennom dekksoffiserutdanningen vil du få den den teoretiske kompetansen til å løse dekkoffisersertifikat på ledelseivå.

Utdannelsen er i henhold til STCW-konvensjonen (International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers) og er godkjent av NOKUT.​

Jobbmuligheter

Ved endt utdanning har du i hovedsak mulighet til å få jobb som skipsfører, overstyrmann eller som ansvarshavende vaktoffiser. Det finnes også andre yrkesmuligheter i mer administrative roller, for eksempel på rederi kontor eller i sjøfartsdirektoratet. 


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Dekksoffisersutdanning i Nordkapp Honningsvåg

Vis alle

Kontakt skolen

Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg

Klubbveien 9
9750 Honningsvåg

Mobil 78 96 49 00
fagskole.tffk.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen i Nord avd. Maritime og marine fag - Honningsvåg:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!