Vis studentum.no som: Mobil

Helse- og sosialfag: Psykisk helsearbeid og rusarbeid

Fagskolen i Kristiansund
Sammendrag
Deltid
2 år
Fagskole
Oppstart: Høst - Kristiansund
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Helse- og sosialfag: Psykisk helsearbeid og rusarbeid

videreutdanning i psykisk helsearbeid og rusarbeid

Videreutdanning i psykisk helsearbeid og rusarbeid

Har du studert helse- og oppvekstfag på videregående, og ønsker å fortsette med utdanning på høyere nivå? Eller har du kanskje arbeidet i helsesektoren i flere år? Da kan vår videreutdanning i psykisk helsearbeid og rusarbeid være noe for deg.  

Om studiet

Psykisk helsearbeid og rusarbeid er en videreutdanning som ved Fagskolen i Kristiansund undervises deltid over 2 år. Studiet er lagt opp til én dag med undervisning per uke, samt 10 ukers praksis, og selvstudium.

Fagskoleutdanning i psykisk helsearbeid og rusarbeid skal utdanne reflekterte yrkesutøvere med høy yrkesetisk forståelse, som tar initiativ til- og organiserer tiltak i samarbeid med pasienter og brukere, deres pårørende, medarbeidere, andre yrkesgrupper, bruker- og pårørendeorganisasjoner og frivillige innenfor helse- og omsorgssektoren.

Læringsutbyttebeskrivelse

Etter endt utdanning er det et mål at fagskolekandidatene skal ha de kunnskaper, ferdigheter og kompetanse som vil være nødvendig for arbeid innenfor psykisk helsearbeid og rusarbeid.

For kontakt eller mer informasjon om Helse- og sosialfag: Psykisk helsearbeid og rusarbeid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Det formelle opptakskravet til studiet er relevant fagbrev. Man kan også søke om opptak dersom man har minst 5 års relevant yrkespraksis. Kontakt Fagskolen i Kristiansund for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Helse- og sosialfag: Psykisk helsearbeid og rusarbeid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Fagskolen i Kristiansund

Fagskolen i Kristiansund

Fagskoletilbud ved Fagskolen i Kristiansund

Vil du bli fagskoleingeniør innen petroleumsteknologi eller kjemi? Offiser i maritime fag? Eller vil du jobbe innen helse og omsorg? Ta en fagskoleutdanning på Fagskolen i Kristiansund!

Fagskolen i Kristiansund tilbyr fagskoleutdanninger som gir en selvstendig yrkesrettet utdanning. Skolen er opptatt av å være et senter for læring, utvikling og kultur, og gir deg en solid og relevant utdanning.

Kristiansund videregående skole  har ca. 860 elever innen videregående opplæring, og ca. 200 studenter ved fagskolen. Skolen ligger sentralt nær Kristiansund sentrum, og har både kantine, bibliotek, idrettshall og trimrom. Skolen har også egen helsetjeneste.

Fagskoleingeniør eller helse- og sosialfagsarbeider

Utdanningene som tilbys ved Kristiansund Videregående skole er fagskoleingeniør (Havbunnsinnstallasjon og boring), maritim offiser (Dekkoffiser og Maskinoffiser) og videreutdanning innen helse og omsorg. Fagretningene som tilbys er:

 Psykisk helsearbeid og rusarbeid
 Petroleum – fordypning havbunnsinstallasjoner, deltid over 3 år
 Petroleum – fordypning boring, deltid over 3 år
 Kjemi – Prosessteknikk
 Maritim utdanning – Dekkoffiser
 Maritim utdanning – Maskinoffiser

Fagskolen i Kristiansund

Fagskoleutdannelse på heltid og deltid

Utdanningene strekker seg fra ett halvt til tre år, og er lagt opp som fulltids- eller deltidsstudium. Det er altså mulig å ta flere av utdannelsene selv om du ikke er bosatt i Kristiansund. Opptakskrav på fagskoleutdannelsene er fagbrev, svennebrev eller minst fem års realkompetanse. En fullført fagskoleutdannelse fra Fagskolen i Kristiansund gir deg en rekke jobbmuligheter i både privat og offentlig sektor.

Vis alle utdanninger fra Fagskolen i Kristiansund

Kontaktinformasjon til Fagskolen i Kristiansund

Fagskolen i Kristiansund

St. Hanshaugen
6514 Kristiansund

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Helse- og sosialfag: Psykisk helsearbeid og rusarbeid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!