Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

FagSenteret

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret tilbyr også fjernundervisning (med nettskole) slik at du kan studere ved siden av jobb.

FagSenteret er et kursetablissement med hovedbase på Augedalsbrua 7 (Brandbu), ca 50 minutter fra Oslo og 40 minutter fra Hønefoss og Gardermoen. Skolen disponerer lokaler både i Hønefoss, Oslo, Gjøvik og Gran, samt på Brandbu og Gardemoen. Utdanningsansvarlig er lektor Tine Resset.

Samlinger ved FagSenteret

For å sikre god oppfølging, kommunikasjon og undervisning, vil det være noen få samlinger på de ulike nettstudiene. Se nærmere beskrivelse av studiene her.

 Butikkleder
 Dyrlegesekretær
 Dyrlegeassistent
Dyreatferd og kommunikasjon

Utdanning tilpasset ditt behov

FagSenteret har godt kvalifiserte lærere tilknyttet de ulike kursene. Disse er lektorer, foredragsholdere fra næringslivet og/eller er valgt på grunn av deres egenskaper som foreleser. FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelsen etter kundens behov, for eksempel for dyrlegesekretærer (veterinærassistent), butikkleder og salgsfaget. Skolen tilbyr kurs for både bedrifter og privatpersoner.

FagSenteret vil gi de beste forutsetninger for at kursdeltakerne skal ha en interessant og motiverende opplevelse. Nøkkelord for FagSenteret er inspirasjon, delaktighet, nytenkning og individuell tilpasning.

FagSenteret

Fjernundervisning ved FagSenteret for deg som er i jobb

Butikkleder-utdanningen ved FagSenteret passer fint for deg som for eksempel jobber i butikk per i dag, og ønsker å stige i gradene eller trenger et fagbrev på din kompetanse.

Jobber du i dag med dyr, og ønsker en høyere stilling hvor du fortsatt får jobbe med det du liker, kan du også ta sekretærutdanningen ved siden av jobb eller andre ting som tar din tid på dagtid.

Fjernundervisning og nettstudier krever ofte god motivasjon, spesielt om du gjør det ved siden av annet arbeid. FagSenteret har god erfaring med fjernundervisning og nettstudier – og vil gi deg den oppfølgingen du trenger!


For kontakt eller mer informasjon om FagSenteret, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Butikkleder Flere studiesteder (2)
Dyreatferd og kommunikasjon Flere studiesteder (2)
Dyrlegeassistent Flere studiesteder (2)
Dyrlegesekretær Flere studiesteder (2)

Vis alle

Kontakt skolen

FagSenteret

Ringdalslinna 79
2750 Gran

Tlf: 90744447
www.fagsenteret.com

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om FagSenteret.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,9

Basert på 25 omtaler

Ida
Har lært mer på dette studiet enn jeg noen gang har lært på noen skole. Det er så nyttig å kunne ta med seg pensumet på telefon og pc. Se webinarer hvor man vil og når man vil. I tillegg får man hjelp utrolig raskt og på en mye bedre måte enn jeg har opplevd. Synes pensum var gøy også. Lærte mye om f. eks dyreadferd, ernæring, anatomi, hendelser...
Vis hele omtalen
Maren
To i en utdanning synes jeg er kjekt. Fikk tatt fagbrev i salgsfag og butikkleder fordypning samtidig. Dermed er jeg kvalifisert til å jobbe som butikkleder og jeg føler jeg har et godt grunnlag faglig. Gikk opp i lønn med en gang. 😉
Charlotte
Er så fornøyd med dette valget. Fått masse kunnskap om spennende fag. Veldig god undervisning som jeg kunne se opp igjen pga video forelesning og tilbud om samlinger. Storkost meg og fått praksis med lovnad om videre jobb.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra FagSenteret:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,9)
Basert på 25 omtaler