Vis studentum.no som: Mobil

Bartenderutdanning i Barcelona

European Bartender School
Sammendrag
Varighet: 100 timer over 3 eller 4 uker
Studielån/Stipend: Nei
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: European Bartender School
Oppstart: Ulike muligheter, benytt kontaktskjema - Barcelona

Videopresentasjon

Drømmer du om å bli bartender? Hva med å kombinere bartenderutdanningen med både strandliv og storbyliv? Ta bartenderkurs ved EBS Barcelona!

Bartenderutdanning i Barcelona

bartenderutdanning i barcelonaGAUDI. TAPAS. MIDDELHAVET.

Barcelona er den mest populære byen i Syd-Europa, og har det meste – fra strandliv til pulserende storbyliv – det er alltid noe å gjøre. Hva med å spasere nedover fargerike Las Ramblas, komme nær innpå Gaudis storartede design eller klatre opp magiske Montjuïc? Du kan feste på store internasjonale nattklubber, eller kose deg med cocktails i sjarmerende cocktail- og vinbarer. Barcelona har alt!

EBS Barcelona har 25 fullt utstyrte bar- og Free Pouring-stasjoner i tillegg til områder til teori og flairing, pluss en fantastisk takterrasse der du kan pugge og et privat basseng på hostellet. Men vi må nesten komme med en liten advarsel; livsstilen i Barcelona er avhengighetsskapede og mange synes den er umulig å reise fra. Du kan godt bestille en returbillett, men det er ikke sikkert du kommer til å bruke den!

3 GRUNNER TIL Å STUDERE PÅ #EBSBARCELONA

 • Den perfekte kombinasjon av strand- og byliv
 • Barsimuleringskvelder
 • Strandvolleyball, festivaler & mer

bartenderutdanning i barcelona

HVA FÅR DU PÅ EBS BARTENDERKURS?

 • 1 Internasjonalt anerkjent sertifikat
 • 3-4 ukers bartenderkurs
 • 99+ cocktail oppskrifter
 • 100% jobbassistanse med EBS MatchStaff
 • 100 timer med instruktør
 • 235 år av sprithistorie
 • Utallige venner 
 • Og en fantastisk opplevelse for livet!

Bartenderutdanning med gode muligheter

GARANTERT 100% JOBBASSISTANSE MED EBS MATCHSTAFF

Her hos EBS synes vi at livet skal leves til det fulle. Det er en fantastisk verden der ute og vi vil hjelpe avgangsstudentene våre å oppdage den. Derfor har vi opprettet en global jobbportal designet spesielt for EBS-bartendere. Vi har et eget team på matchstaff.com som jobber kontinuerlig og sørger for at de jobbene du fortjener – akkurat der du har lyst til å jobbe – når deg først. Som EBS-bartender blir du anerkjent over hele verden og kan gå inn i et hvilket som helst intervju med hevet hode, et skritt foran alle andre.

Opptakskrav/Søknad

Alle over 18 år kan søke. Bartenderkurset krever ingen forkunnskaper.

Studiefakta, Tittel m.m

Fullført kurs gir et internasjonalt anerkjent sertifikat som viser at du er utdannet bartender.

Innkvartering

MONTSIO

Montsio er det nye hostellet eksklusivt for elever hos EBS Barcelona. Her har du beliggenhet med kun et minutts gangavstand til skolen, slik at du nærmest bare kan rulle ut av sengen og være klar bak baren innen få minutter. Det blir ikke bedre enn det! Montsio ligger i det området som kalles «Gothic Quarter», en av de eldste og vakreste områdene i byen. Opptil 80 studenter kan bo på rom med 2, 4, 6 eller 8 andre; dette betyr at du vil få mange nye venner med en gang.

Montsio tilbyr gratis WiFi og har et kjøkken med flere komfyrer, slik at du alltid har muligheten til å tilberede mat hvis du er sulten. Du kan også slappe av med dine nye EBS-venner i chill-out rommet som er utstyrt med flat-TV.

TOC HOSTEL

TOC Hostel Barcelona ligger kun 700 meter fra Plaza Catalunya, og tilbyr et utendørsbasseng, en terrasse, restaurant, og sykkelleie. Dette fantastiske hostellet har delte rom – alle med air-condition og sentral varme. Flere av rommene har også flatskjerm og private bad. Det er i tillegg et fellesområde der du kan spille ulike spill, omgås medelever, studere, eller bli kjent med noen de andre gjestene på hostellet. Forøvrig er det rikelig med fasiliteter rundt omkring hostellet også, inkludert butikker, barer og restauranter. Stranden er heller ikke langt unna, kun en 10-minutters busstur.

Vennligst noter deg at du ikke selv kan velge hvilket overnattingssted du skal bo på. Elever blir gitt en plass på ett av de to valgene automatisk. Under høysesongen kan det bli fullt på begge hostellene, i så tilfelle vil et tredje alternativ tilbys isteden.

Kostnader

4 uker

Bare kurs: 14380.00 NOK
Kurs og innkvartering: 16380.00 NOK

3 UKER

Bare kurs: 13880.00 NOK
Kurs og innkvartering: 15380.00 NOK

For mer informasjon, kontakt European Bartender School.

European Bartender School

EBS European Bartender School

EBS European Bartender School – verdens ledende bartenderskole

Start din reise mot en spennende karriere som bartender med en ettertraktet grad fra EBS! Fra dette bartenderkurset vil du få kompetanse til å arbeide som en bartender i verdensklasse.

Bartenderkursene ved EBS gir deg muligheten til å øve på alle disiplinene innenfor profesjonell bartending med noen av de mest omfattende kursprogrammene som finnes. Velg mellom 26 destinasjoner rundt om i verden. Lær deg bartending ved din lokale skole, eller fly ut på eventyr til den andre siden av verden.

Vi er stolte over å kunne si at vi utdanner bartendere av internasjonal standard. Med utspring i den svenske serviceindustrien har vi utviklet en unik tilnærming til utdanningen av bartendere. Slik at vi sender dem videre med masse ny kunnskap, et godt livsperspektiv og støtte til å finne en jobb etter kurset, uansett hvor i verden de ønsker å jobbe.

Gjennom EBS vil du få ditt livs opplevelse i tillegg til: 

 • 1 Internasjonalt anerkjent sertifikat
 • 3-4 ukers bartenderkurs
 • 25+ Globale destinasjoner
 • 99+ cocktail oppskrifter
 • 100% jobbassistanse med EBS MatchStaff
 • 100 timer med instruktør
 • 235 år av sprithistorie
 • Utallige venner

bartenderutdanning

Enten du liker å stå på ski, være på stranden eller å nyte bylivet, så har EBS destinasjoner som passer for deg. Velg mellom steder som Kos, London, Amsterdam, Phuket, Stockholm eller Karibien for å fullføre din bartenderutdanning. Dine drømmer avgjør destinasjonen! 

Kontakt European Bartender School i dag, og start din reise mot å bli en bartender i verdensklasse! 

Vis alle utdanninger fra European Bartender School

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bartenderutdanning i Barcelona.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Kontaktinformasjon til European Bartender School

European Bartender School

Grensesvingen 7
0661 Oslo