BA (Hons) Business Management and Enterprise

EU Business School
Sammendrag
Bachelor
Barcelona
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Oktober og januar
Klasserom

BA (Hons) Business Management and Enterprise

Studere Business Management (Enterprise) i Barcelona

Vil du studere utenlands og har du en drøm om en internasjonal karriere innen business?

Om utdanningen

BA (Hons) i Business Management med fokus på Enterprise er utviklet til å forberede deg på å være fremtidig gründer, med ferdigheter og kunnskaper til å starte egen virksomhet eller drive avdelinger i større selskaper. Programmet presenterer et generelt forretningssyn mens du vill utvikle integrerte forretningsperspektiv. Dette programmet bidrar til å skape et overbevisende personlig synspunkt som vil hjelpe deg å finne din ledende rolle. Du  vil også utvikle dine ferdigheter i venture management, gruppeprosjektplanlegging og lansering av en virksomhet.

Hva lærer jeg?

Du vil få kunnskapen som er nødvendig for å navigere i ulike felt for å få en forståelse av økonomiske, strategiske, ledelses- og markedsføringsemner som er essensielle for vellykket etablering av venture. Du lærer prosjektledelse og undersøker entreprenørskapstrender, analysere både digitale og sosiale medier, utvikle bedriftsstrategier og studere internasjonal forretningsjus.

Nyutdannede fra dette programmet fortsetter ofte med å starte egne selskaper, overta en familiebedrift eller jobbe som forretningskonsulenter og ledelsesanalytikere, blant andre virksomheter.

For kontakt eller mer informasjon om BA (Hons) Business Management and Enterprise, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Søkere må oppfylle spesifikke akademiske og engelskspråklige krav for å være kvalifisert for opptak til det valgte programmet.

Potensielle studenter blir evaluert på styrken av søknadene deres som helhet. Det tas hensyn til studentens egenskaper og evner: lederpotensial, akademiske prestasjoner, prestasjoner på standardiserte tester, fritidsaktiviteter og personlige erfaringer.

Kontakt skolen for mer informasjon om søknadsprosess.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen BA (Hons) Business Management and Enterprise.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til EU Business School

EU Business School

Barcelona

Tlf: +34 93 201 81 71
Fax +34 93 201 79 35
www.euruni.edu

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra BA (Hons) Business Management and Enterprise:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!