Vis studentum.no som: Mobil

Backpacker/Ekstremsport

Elverum Folkehøgskule
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Elverum Folkehøgskule
Type utdanning: Folkehøgskole

Backpacker/Ekstremsport

Folkehøgskole, backpacking og ekstremsport – aktive studieturer

Ta et år med folkehøgskole, backpacking og ekstremsport! Linja Backpacker/Ekstremsport ved Elverum Folkehøgskule lar deg planlegge og gjennomføre reiser i Europa, hvor du samtidig får prøve en rekke forskjellige ekstremsportaktiviteter.

Linja kom­bi­nerer back­pack­ing, eks­trem­s­port, aktive stu­die­tu­rer og folke­høg­skole. Backpacker/Ekstremsport-linja er for deg som er reise­lys­ten og liker spen­nende akti­vi­te­ter i sam­spill med natur­kref­tene.

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

Elverum Folkehøgskule

Elverum Folkehøgskole

Elverum Folkehøgskole sin beliggenhet gjør at du har tilgang til det meste på ett sted. Ikke bare er det gangavstand til Elverum sentrum hvor det går buss og tog til Oslo og Gardermoen, men du har Trysilfjellet og villmark i nærheten, samt grøntarealer, badestrand, fiskemuligheter og fotballbane.

Elverum Folkehøgskole tilbyr mange forskjellige valgfag som gjør at du kan ha noen andre interesser ved siden av hovedlinjen du går på. Folkehøgskolen arrangerer både fellesturer med alle elevene og reiser som er relatert til linjen du har valgt å gå på.

Vis alle utdanninger fra Elverum Folkehøgskule

Kontaktinformasjon til Elverum Folkehøgskule

Elverum Folkehøgskule


Strandbygdveien 143
2408 Elverum

Tlf: 62 43 52 00