Vis studentum.no som: Mobil

EF Språkkurs i utlandet - Bournemouth, Storbritannia

EF - Education First
Sammendrag
Språkkurs
Bournemouth
2 - 52 uker
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt skolen
Klasserom

EF Språkkurs i utlandet - Bournemouth, Storbritannia

Studer med EF i Bournemouth, Storbritannia!

Byen regnes som en av Englands mest populære destinasjoner og er berømt for sine vakre strender, parker og studentliv. Utforsk Bournemouth Oceanarium eller sjekk ut byens eksklusive butikker. En kort gåtur fra skolen er sentrum som tilbyr et stort utvalg av restauranter og klubber. Vårt sjarmerende campus i Bournemouth er lokalisert i et livlig studentnabolag, bare en kort spasertur fra stranden.

Om skolen vår

  • Vår skole i Bournemouth har gangavstand fra stranden og sentrum.
  • Sjarmerende skole med romslig hage, beliggende i et studentområde
  • Renoverte klasserom utrustet med den nyeste læringsteknologien
  • Romslig privat hage med ping-pong bord og grillområde
  • 10 minutters gangavstand fra byens sentrum, stranden og den kjente Bournemouth Pier
  • Holdeplass for offentlig transport finnes utenfor skolen

Kurs

Kombiner språk og akademiske studier. Med ditt personlige program kan du oppnå å bli flytende i språk - mens du fokuserer på dine akademiske mål eller karriere.

Velg mellom: 

  • EF Intensiv
  • EF Allmenn
  • IELTS eksamen

Bosted

Opplev kulturen til det fulle. Du vil føle deg hjemme etter en dag på stranden - enten om du bor med en britisk familie eller bor på EF's studenthjem.

For kontakt eller mer informasjon om EF Språkkurs i utlandet - Bournemouth, Storbritannia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kostnader varierer etter studiested og studielengde. Kontakt EF her for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge EF - Education First?

Internasjonal akkreditering

Støttet av lånekassen

Lang erfaring

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen EF Språkkurs i utlandet - Bournemouth, Storbritannia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EF - Education First

EF-education-first

Den ultimate studieopplevelsen i utlandet

EF står for Education First og er verdens største utdanningsleverandør. EF ble grunnlagt i 1965 og tilbyr i dag mange forskjellige utdanningsprogrammer - alt fra språkreiser, språkkurs og akademiske programmer i utlandet, til kulturutvekslingsprogrammer.

EF tilbyr utdanning for alle verdens borgere som kan endre deres liv. I over 50 år har EFs oppgave vært å gi tillit og frihet til folk i alle aldre, nasjonaliteter og bakgrunner. Kursene og programmene som tilbys, utvider studentenes språkkunnskaper, men forbedrer også deres selvtillit, kulturelle innsikt og uavhengighet. EF driver over 600 skoler og kontorer i mer enn 50 land og regioner over hele verden. Deres globale nettverk inkluderer 52 000 ansatte.

Til dags dato har EF hjulpet mer enn 15 millioner mennesker med å lære et nytt språk, oppdage verden eller oppnå en akademisk grad. EF tilbyr språkstudier på 50 destinasjoner, og du kan velge mellom 10 språk.

Fleksibel innkvartering

Vi tilbyr fem forskjellige innkvarteringsmuligheter slik at du kan føle deg hjemme i utlandet. Overnatting hos vertsfamilie med halvpensjon mandag-fredag ​​og helpensjon i helgene er alltid inkludert i kursprisen, men du kan også velge å bo på campus, studenthjem, hotell eller i en leilighet.

Få støtte fra Lånekassen

Studer på en av EFs destinasjoner i Spania, Costa Rica, Frankrike, Italia eller Tyskland i 3 måneder eller lenger og motta full støtte fra Lånekassen til ditt språkkurs i utlandet. Kontakt EF for mer informasjon.

Hvorfor velge EF?

EF har en praktisk tilnærming til språkundervisning og kombinerer interaktive klassetimer med ny teknologi og kulturell fordypning. På denne måten oppnår du resultater på en rask og morsom måte. Med EF har du muligheten til å ta del i en rekke kurs som tilbyr ulike læringsmiljø tilpasset dine behov og interesser. Etter fullført kurs får du EF Certificate of Achievement, et solid bevis på din språkoppnåelse.

EF har erfarne og dedikerte ansatte i hele verden. Hvor enn du velger å reise vil du finne et team dedikert til å sørge for at du har ditt livs opplevelse og at fritiden din er fullspekket med morsomme aktiviteter og spennende utflukter. 

EF tilbyr kostnadsfri studieveiledning, informasjon og tips og hjelper deg med å velge rett språkutdanning og destinasjon. EF er med deg hele veien - før, under og etter ditt utenlandseventyr. Få en unik utenlandsopplevelse kombinert med kunnskap og venner for livet.

Vil du vite mer om vårt tilbud? Send oss en interessehenvendelse her. 

Vis alle utdanninger fra EF - Education First

Kontaktinformasjon til EF - Education First

EF - Education First

Strandvägen 13B
114 87 Stockholm


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra EF Språkkurs i utlandet - Bournemouth, Storbritannia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!