Vis studentum.no som: Mobil

University of the Sunshine Coast i Australia

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Study Abroad 1-2 semestre / Diploma 1 år / Bachelor 3-4 år / Master 1-2 år
Universitet og høgskole
Ja

University of the Sunshine Coast i Australia

campus på University of the Sunshine Coast

Studere i utlandet på University of the Sunshine Coast

Kvalitetsutdanninger | Fasiliteter i verdensklasse | Innkvartering i gangavstand | Mange fritidsaktiviteter | Flott campus

University of the Sunshine Coast er en godt likt skole blant studenter og er et av Australias raskest voksende universiteter. Universitetet ligger midt på solsikre Sunshine Coast, med sitt fantastiske klima og nærhet til strand og naturopplevelser. USC har ca 13 700 studenter, hvorav 10% av disse er internasjonale studenter. Her får du som student tilgang til et veldig profesjonelt personale og kvalitetsutdanninger, samtidig som du kan nyte den avslappende livsstilen.

Campus

USC består av seks ulike campus. Hovedcampuset USC Sunshine Coast grenser til nasjonalparken Mooloolah River National Park og ligger i Sippy Downs i delstaten Queensland. Til Queenslands hovedstad Brisbane er det kun en times reisetid og i en avstand på 15 minutter finnes båe vakre strender, regnskog, restauranter og natteliv.

Arkitekturen på campusområdet har vunnet priser på grunn av sitt innovative design og inkluderer koselige kafeer, et velutstyrt bibliotek, bokhandel, 24-timers tilgang til datalaber, kunstgallerier og supermoderne 3D Engineering Learning Hub. I tillegg har skolen et veldig påkostet idrettsområde svømmebasseng med olympisk standard, fullt utrustet treningsstudio og USC Stadium med 3000 plasser. Den fantastiske beliggenheten betyr at studentene er nær naturen. Det er til og med ville kenguruer som hopper rundt på campus!

Et førsteklasses universitet med en personlig atmosfære

USC passer for deg som vil studere ved et toppklasse universitet beliggende ved den vakre kysten og samtidig er på jakt etter en mer personlig atmosfære. I tillegg har USC et veldig stort utvalg av studier og mange forskjellige fritidsaktiviteter å velge mellom. Ved semesterstart arrangerer skolen en orienteringsuke for nye studenter med ulike aktiviteter og introduksjonsdager hvor det vanligvis skjer mye moro! For eksempel drar de på en utflukt til Fraser Island!

Hvis du studerer på et norsk universitet i dag, kan du få godkjenning av visse kurs fra Sunshine Coast University. Omtrent 10-12% av studentene er internasjonale og de fleste er utvekslingsstudenter fra USA, Tyskland, Frankrike og Canada. Det går også utmerket an å studere som «free-mover», uten å være tilknyttet et annet lærested.

sunshine coast

Sunshine Coast

Sunshine Coast har en fantastisk beliggenhet ca 90 km fra Queenslands hovedstad Brisbane. Byen byr på et fantastisk klima med sommervarme hele året med en gjennomsnittstemperatur på 18-30 grader, vakre strender og en avslappet livsstil. På Sunshine Coast kan du nyte det fantastiske landskapet i nasjonalparkene, Fraser Island og surfekulturen. I tillegg finnes det mange fine restauranter og kule nattklubber i byen.

På Sunshine Coast er det nok av morsomme ting å gjøre på fritiden. Byen byr på fantastiske strender for de som ønsker å leve et strandliv eller benytte anledningen til å lære seg å surfe. I tillegg er det gode muligheter for sport og friluftsliv i området, og det er flere festivaler, for eksempel Noosa Jazz festival og Festival of Surfing. Hvis du vil til en større by, er Brisbane bare en busstur unna. Det er lett å komme seg til både Sydney og Melbourne med fly. I tillegg kan du enkelt ta flyet til New Zealand, ca 3 timer unna. Du vil definitivt alltid ha noe å gjøre hvis du velger å studere på USC!

Career Connection

Skolen har også noe som heter Career Connection for studenter som ønsker å jobbe ekstra på fritiden. De hjelper til med å ordne ulike ekstrajobber for studenter. Som norsk student i Australia kan du jobbe opptil 20 timer i uken og dermed har du mulighet til å redusere dine studieutgifter.

For kontakt eller mer informasjon om University of the Sunshine Coast i Australia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Accounting
 • Biology
 • Business
 • Chemistry
 • Environmental Studies
 • Human Resources (HR)
 • Journalism
 • Law & Justice
 • Liberal Arts
 • Management
 • Mathematics
 • Psychology
 • Sociology
 • Sport & Athletics
 • Sport & Leisure Business
 • Tourism

Opptakskrav/Søknad

EduPlanet hjelper deg helt kostnadsfritt med å søke på University of the Sunshine Coast!

Semestersystem: 2 semestre/år
Startperioder: Feb, juli
Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: Minst 4 i Eng VG1 / IELTS 5.0-7.0

Utdanninger

 • Study Abroad 1-2 semestre
 • Diploma 1 år
 • Bachelor 3-4 år
 • Master 1-2 år

Innkvartering

I nærheten av skolen finnes det ulike flotte boliger å booke. Du booker bolig på egen hånd, men vi sender med glede informasjon om hvordan og hvor du kan booke. Siden disse boalternativene er svært populære, er det bra å være ute i god tid for å få det du vil ha.

Varsity Apartments

Studentboligen Varsity Apartments ligger ca 4 minutter fra skolen og ca 15 minutter fra stranden. Det er også et lokalt kjøpesenter i nærheten, der studentene kan handle mat og andre ting. Fasiliteter på Varsity Apartments inkluderer et svømmebasseng, spaområde, treningsstudio, beachvolleyballbane, treningsstudio, vaskerom med myntbetaling, drikkeautomater og fire grillområder. Hver leilighet består av fire enkeltrom, og studentene deler kjøkken og stue med TV.

Hvert soverom har en dobbeltseng, internettilgang, eget bad og dusj. Varsity apartments har nattovervåking med ansatte på stedet.

UniCentral

UniCentral tilbyr også delt leilighet, enkeltrom med dobbeltseng. Rommene kan låses, og du har eget bad og dusj. Kjøkken, vaskemaskin og stue deles. Utenfor UniCentral-området er det en port som låses, overvåking og ansatte som jobber om natten. Boligkomplekset inkluderer basseng + bassengmøbler, basketballbane, tennisbane, grill og avslapningsområde, en paviljong hvor studentene kan samles og spille bordtennis, se på kabel-TV og andre fasiliteter.

UniCentral er profilert som det noe «mer luksuriøse» alternativet, selv om mange fasiliteter rundt de to boligkompleksene deles mellom seg. UniCentral ligger innen 3 minutter gangavstand fra universitetet.

Siden de to boligkomplekser har samme eiere og aktive ansatte, arrangeres mange aktiviteter sammen med studenter fra de to, slik at du får muligheten til å møte nye mennesker og delta i morsomme BBQ-kvelder og utflukter m.m.

Les mer om Varsity Apartments, UniCentral og andre boalternativ her.

Ved ankomst

USC har et veldig bra student office som ønsker nye studenter velkommen. En uke før kursstart hvert semester starter orientation week. Dette er en utmerket mulighet til å bli kjent på The Sunshine Coast og å møte andre studenter! Du vil bli vist rundt og få tilgang til kursplaner etc. Altså alt du trenger for å komme i gang på en god måte.

Du vil motta en «velkomstpakke» under orienteringsuken, som inkluderer kart over campus og byen, busstabeller, en velkomstguide og tidsplan for alle aktiviteter som skjer i løpet av uken.

Accommodation Office tilbyr også transporttjeneste for de som ønsker å bli hentet på flyplassen ved ankomst.

Kostnader

Pris per studieår

 • Study Abroad-semester: AUD 11 100
 • Nesten alle Diplomas: AUD 22 600
 • Nesten alle Bachelors: AUD 24 000

Kostnad for pensumlitteratur inngår ikke og varierer etter de ulike programmene.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen University of the Sunshine Coast i Australia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of the Sunshine Coast i Australia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!