Vis studentum.no som: Mobil

Moraine Valley Community College i Chicago

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Study Abroad 1-2 semester / Associate degree 2 år
Universitet og høgskole
Ja

Moraine Valley Community College i Chicago

Moraine Valley Community College

Studere i utlandet på Moraine Valley Community College i Chicago

Vakkert campus | Nære Chicago | Dedikerte ansatte | Gode transfermuligheter

Vil du studere i Chicago? EduPlanet hjelper deg – helt kostnadsfritt – med å søke på Moraine Valley Community College, samt med spørsmål angående både Lånekassen, visum, forsikring og innkvartering før avreise. Kontakt EduPlanet i dag!

Om Moraine Valley Community College

Moraine Valley Community College (MVCC) har en perfekt beliggenhet 35 minutter fra Chicago sentrum med nærhet til Midway Airport og O’Hare International Airport. En time unna finner du også delstatene Michigan, Wisconsin og Indiana.

Skolen er delstaten Illinois nest største Community College med over 17 000 studenter, hvorav rundt 300 er internasjonale, og passer for de som ønsker å studere i et universitetslignende miljø. Skolen ligger i Palos Hills, som er et trivelig område med restauranter, butikker, teatre og boliger. Her finner du gode forbindelser med tog og buss til spektakulære Chicago.

På MVCC kan du studere til en toårig Associate´s Degree og har deretter muligheten til å fortsette studiene ved et amerikansk universitet som gir en bachelorgrad. Det er også mulighet for praksisplasser der du kan få verdifull erfaring fra arbeidslivet. Studenter har tidligere hatt praksisplasser på, bl.a. United Airlines, Hilton Hotel, Motorola og Disney Corporation.

Chicago – den tredje største byen i usa

Chicago, «The windy city» ved Lake Michigans strand er den tredje største byen i USA med rundt 3 millioner innbyggere. Til tross for størrelsen, har Chicago et lite sentrumsområde hvor du lett kan komme deg rundt til fots.

Byen ble grunnlagt på 1800-tallet og mennesker fra hele verden søker seg hit. Chicagoland er et omkringliggende storbyområde der det er 9 millioner mennesker med en rekke nasjonaliteter, og flere etniske nabolag med flere kulturer som italiensk, koreansk, meksikansk osv. Selvfølgelig er det også noen for oss skandinaver, da Chicago var det største immigrasjonssenteret for svensker i USA – noe som resulterte i den svenskklingende bydelen Andersonville.

MVCC har et veldig moderne campus med ni bygninger der du for eksempel finner et bibliotek, restaurant, kunstgalleri, bokhandel og teknologisenter. Det finnes også utmerkede idrettsanlegg som fotballbane, tennisbane, treningsstudio, løpebane, dansestudio og golfbane. Med andre ord, det vil ikke være vanskelig å finne på noe på fritiden.

For kontakt eller mer informasjon om Moraine Valley Community College i Chicago, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Biology
 • Business
 • Chemistry
 • Computer Science
 • Criminology
 • Culinary Arts & Cooking
 • Digital Arts
 • Education
 • Engineering
 • History
 • Hotel & Hospitality Management
 • Human Resources (HR)
 • IT
 • IT Security
 • Law & Justice,Management
 • Marketing
 • Mathematics
 • Public Relations (PR) & Communications
 • Restaurant Management
 • Sociology
 • Sport & Athletics

Opptakskrav/Søknad

Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: TOEFL 71 / IELTS 5.5 / Skolens egen engelsktest

Semesterdatoer

 • Vårsemester: jan-mai
 • Høstsemester: aug-des

UTDANNINGER

 • Study abroad 1-2 semester
 • Associate 1-2 år

Innkvartering

MVCCs dedikerte ansatte ved skolens Office of International Student Affairs er der for å hjelpe deg som student å få den støtten du trenger som en ny student på skolen og i USA. I tillegg til å arrangere Orientation Week og henting på flyplassen, tilbyr de en assistanse når det gjelder to forskjellige typer overnatting. Dette er mot en ekstra kostnad.

Vertsfamilie

MVCC kan hjelpe deg med å finne innkvartering i en amerikansk vertsfamilie. Å bo i en vertsfamilie er en fin mulighet for deg som student å oppleve amerikansk kultur, og en sjanse til å utvikle dine engelskspråklige ferdigheter. Du vil få ditt eget rom hos vertsfamilien din og fordelen med å bo i et komfortabelt og fullt utstyrt hjem med mulighet til å lage mat. Siden det amerikanske familiesettet kan variere, får du sjansen til å komme med egne ønsker, for eksempel bo i en singel eller parhusholdning, med eller uten barn og/eller med eldre mennesker.

Egen leilighet

Hvis du foretrekker en mer privat innkvartering fra starten, kan skolen også hjelpe til med jakten på din egen leilighet. Du bestemmer selv hvilken leilighet du vil bo i, og dermed velger du om du vil bo selv eller med romkamerater og til hvilken månedlig pris. MVCCs hjelp inkluderer midlertidig innkvartering i vertsfamilie til du finner din egen innkvartering, og tips og assistanse underveis for å sikre leiligheten du til slutt ønsker å bo i.

Det er ikke obligatorisk å motta hjelp med bolig fra skolen, men det anbefales på det sterkeste hvis du er uvant med å bo alene eller bare ønsker støtte i prosessen med å finne bolig på ditt nye studiested. 

Kostnader

Pris per semester

Kursavgift (12 credits): ca USD 4 680

Levekostnader (pris per måned)

 • Vertsfamilie, enkeltrom, 2 måltid per dag inkludert: USD 675
 • Egen leilighet: fra USD 700

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Moraine Valley Community College i Chicago.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Moraine Valley Community College i Chicago:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!