Vis studentum.no som: Mobil

Medisinutdanning Kypros - University of Nicosia Medical School, Eduplanet

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Profesjonsstudium
Oppstart: Høstsemester - Nicosia
Delvis

Medisinutdanning Kypros - University of Nicosia Medical School, Eduplanet

studere medisin på kypros - eduplanet

Ta medisinutdanning på Kypros

EduPlanet presenterer stolt sitt siste tilskudd blant noen av deres utvalgte medisinuniversiteter! Denne gangen er det University of Nicosia Medical School (UNMS).

University of Nicosia, Kypros' største universitet, startet sitt første medisinske studieprogram i 2011, da som et 4-årig program. Nå tilbyr de et 6-årig MD-program som også internasjonale studenter kan søke på. I dag er mer enn 500 studenter fra 58 ulike land innskrevet på universitetet. University of Nicosia arbeider mye med medisinsk utdanning og forskning.

Universitetet har et erfarent personale, internasjonale partnerskap og toppmoderne fasiliteter og læringsressurser. Læreplanen her muliggjør en tidlig utvikling av kliniske ferdigheter, og fremmer samarbeid, læring, kritisk tenkning og refleksjon, hvilket er nødvendige ferdigheter for din fremtidige karriere innen medisin. Etter fullført utdanning kan studentene praktisere som leger verden over, inkludert i USA, Canada, Storbritannia og andre EU-land, Israel og Libanon.

OPEN DAYS

University of Nicosia ønsker studenter som er interesserte i å studere medisin i utlandet velkommen under deres åpne dager. I løpet av denne dagen har du mulighet til å se universitetets medisinske avdelinger, samt få svar på dine spørsmål. Om du drar til Nicosia for å delta på deres Open Days og deretter tilbys plass på universitetet, gir skolen deg rabatt på den første studieavgiften. Rabatten for de som kommer fra Europa er ca 500 euro.

 • Mandag, 21. januar 2019
 • Mandag, 18. mars 2019
 • Mandag, 6. mai 2019
 • Onsdag, 19. juni 2019
 • Onsdag 17. juli 2019

Open Days holdes disse datoene mellom kl. 17-20.

MEDIsINSTUDIER UTenlands innen EU

Å studere utenlands i et land innen EU, for eksempel medisinutdanning på Kypros, er et trygt valg. Det finnes egne EU-direktiv som likestiller medisinutdanninger i alle EU-land, og som tillater deg å arbeide som lege eller tannlege i alle EU-land uten å stille spesielle krav til kompletterende utdanning eller språkkunnskaper.

Slik søker du

Ønsker du en ordentlig gjennomgang av din søknad til University of Nicosia Medical School, er du velkommen til å melde deg på EduPlanets medisin-webinar. Disse foregår som oftest på torsdager mellom kl 17.00-18.00. Her går de gjennom søknadsprosessen, opptakskrav og allmenn informasjon om samtlige av medisinskolene de samarbeider med, og det åpnes for spørsmål fra deltakerne.

Opptakskrav

Kortfattet: Vitnemål, intervju og IELTS- eller TOEFL-test. Universiteter baserer opptaket på karakterkrav, så send gjerne inn dine karakterer via e-post til medicin@eduplanet.se, slik vi at kan gjøre en forhåndsvurdering av dine sjanser for opptak.

Bolig og fritid

Nicosia

Nicosia er hovedstaden i Kypros og har ca 300,000 innbyggere. Nicosias sentrum består av gamle kvarter med smale gater, og sentrumet er omgitt av en mur. Byen har mange historiske og vakre bygninger.

Som student i Nicosia er det ikke vanskelig å fylle fritiden. Her finnes det mange museer, severdigheter, shoppingmuligheter, restauranter, kafeer og tavernaer. Om sommeren fylles byen av turister, imens høsten og vinteren er noe roligere. For de som er glad i utflukter, finnes det mange fine strender rundt Kypros, som blant annet Fig Tree Bay eller Ayia Napa. Noen måneder i året finnes det også muligheter for å dra opp i fjellene og stå på ski.

University of Nicosia tilbyr flere ulike studentforeninger som studentene kan engasjere seg i. Her kan man også bli kjent med nye mennesker og bli en del av studentkjernen. Det finnes blant annet foreninger for idrett, helse og kultur. På universitetet er det en fullt utrustet gym, og det finnes dessuten kommunale svømmebassenger, tennis- og basketbaner og løpebaner.

Den første tiden

Før du har funnet fast bosted, kan Universiy of Nicosia hjelpe deg med å finne herberger eller hoteller for en kort periode, til du har fått innlosjert deg i bolig.

Langsiktig

For deg som skal bo i Nicosia for en lengre periode, er det både billigere og kanskje triveligere å leie en leilighet. Mange velger å bo sammen med noen, hvilket gjør kostnadene enda lavere. Det finnes en rekke rimelige boligalternativ, hvorav mange ligger kun en kort gåtur fra campus. University of Nicosias studentteam kan hjelpe deg med å finne bolig utifra dine behov og ditt budsjett. De kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med agenter som gi deg ulike alternativer for bosted.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning Kypros - University of Nicosia Medical School, Eduplanet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning Kypros - University of Nicosia Medical School, Eduplanet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!