Medisin - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School

EduPlanet
Sammendrag
Profesjonsstudium
Nicosia
Heltid
Kontakt lånekassen
Høstsemester
Klasserom

Medisin - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School

studere medisin på kypros - eduplanet

Ta medisinutdanning på Kypros

University of Nicosia, Kypros' største universitet, har et stort fokus på medisinsk forskning og utdanning og tilbyr et 6-årig MD-program. I dag er det mer enn 500 studenter fra 58 ulike land på universitetet.

Universiteter har erfarent personell, internasjonale partnerskap og toppmoderne fasiliteter og læringsressurser. Deres læreplaner muliggjør en tidlig utvikling av kliniske ferdigheter og resonnement, og fremmer samarbeid, læring, kritisk tenkning og refleksjon. Dette er ferdigheter som er nødvendige for din fremtidige medisinske karriere. Studentene kan etter eksamen praktisere som leger over hele verden, inkludert USA, Canada, Storbritannia, andre EU/EØS-land, og Libanon.

OPEN DAYS

Hvis du er interessert i å studere medisin i utlandet så har du muligheten til å besøke University of Nicosia i løpet av deres åpne dager. Disse holdes foreløpig online.

Medisinprogrammet 

Det medisinske programmet er 6 år og undervisningen foregår på engelsk. Programmet tilsvarer 360 studiepoeng, og etter å ha fullført programmet har studenten oppnådd tittelen Medical Doctor (MD). Læringen er delt inn i tre forskjellige blokker, hvor studentene først leser teoretiske fag, deretter forberedende sykdomslære før praksis, og den tredje delen, som er den kliniske delen, hvor elevene praktiserer på sykehus. Studiestart er i september. I fase tre trenger studentene å kommunisere på gresk for å bedre forstå pasientene i praksis. UNMS har språkundervisning på gresk i de første fire årene for at studentene skal være godt forberedt.

MEDIsINSTUDIER UTenlands innen EU

Å studere utenlands i et land innen EU, for eksempel medisinutdanning på Kypros, er et trygt valg. Det finnes egne EU-direktiv som likestiller medisinutdanninger i alle EU/EØS-land, og som tillater deg å arbeide som lege eller tannlege i alle EU/EØS-land uten spesielle krav til kompletterende utdanning eller språkkunnskaper.

For kontakt eller mer informasjon om Medisin - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Slik søker du

Ønsker du en ordentlig gjennomgang av din søknad til University of Nicosia Medical School, er du velkommen til å melde deg på EduPlanets medisin-webinar. Her går de gjennom søknadsprosessen, opptakskrav og allmenn informasjon om samtlige av medisinskolene de samarbeider med, og det åpnes for spørsmål fra deltakerne.

Opptakskrav

 • Generell studiekompetanse
 • Intervju
 • 5 eller mer i Eng VG1 eller IELTS  6.5/TOEFL IBT 79

Universiteter baserer opptaket på karakterkrav, så send gjerne inn dine karakterer via e-post til EduPlanet slik vi at kan gjøre en forhåndsvurdering av dine sjanser for opptak.

Bolig og fritid

Nicosia

Nicosia er hovedstaden i Kypros og har ca 300,000 innbyggere. Nicosias sentrum består av gamle kvartaler med smale gater, og sentrum omgitt av en mur. Byen har mange historiske og vakre bygninger.

Som student i Nicosia er det alltid noe å gjøre på fritiden. Det finnes mange museer, attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter samt kafeer og tavernaer. Om sommeren er byen fylt med turister, mens høsten og vinteren er litt roligere. For de som ønsker å gjøre en utflukt, er det nok av fine strender rundt Kypros å dra til som for eksempel Fig Tree Bay eller Ayia Napa. Noen få måneder i løpet av året er det til og med muligheter for å stå på ski i fjellet.

Universitetet har mange studentforeninger der studentene kan engasjere seg og hvor du blir kjent med nye venner. Det er blant annet foreninger for idrett, helse og kulturelle interesser. På skolen er det et fullt utstyrt treningsstudio, og det er også kommunale svømmebasseng, tennis, basket-og løpebaner.

Den første tiden

Før du har funnet fast bosted, kan Universiy of Nicosia hjelpe deg med å finne herberger eller hoteller for en kort periode, til du har fått innlosjert deg i bolig.

Langsiktig

For deg som skal bo i Nicosia for en lengre periode, er det både billigere og kanskje triveligere å leie en leilighet. Mange velger å bo sammen med noen, hvilket gjør kostnadene enda lavere. Det finnes en rekke rimelige boligalternativ, hvorav mange ligger kun en kort gåtur fra campus. University of Nicosias studentteam kan hjelpe deg med å finne bolig utifra dine behov og ditt budsjett. De kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med agenter som kan gi deg ulike alternativer for bosted.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for språkkurs og medisinutdanning i utlandet. I tillegg tilbys studier innenfor andre studieretninger i Europa, USA og Australia. Du kan søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av våre studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis! Velkommen!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. Kursene foregår på engelsk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver eller karakteropptak

Følgende medisinuniversiteter har opptaksprøver eller karakteropptak:

 • Masaryk University i Brno, Tsjekkia
 • University of Debrecen, Ungarn
 • Pavol Jozef Šafárik University i Kosice, Slovakia
 • University of Nicosia Medical School i Nicosia, Kypros
 • Charles University i Praha, Tsjekkia
 • Riga Stradins University på Riga, Latvia
 • Pomeranian Medical University i Szczecin, Polen
 • University Targu Mures Medical Campus i Hamburg, Tyskland
 • Lithuanian University of Health Sciences i Kaunas, Litauen

Stort engasjement og omfattende hjelp

EduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet ønsker deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet

Kontaktinformasjon til EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet
Lienga 6
1414 Trollåsen


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!