Vis studentum.no som: Mobil

BIMM - studere musikk i Europa

EduPlanet
Sammendrag
Universitet og høgskole
Berlin, Birmingham, Brighton, Bristol, Dublin, Hamburg - Vis alle  
Diploma 1 år / Bachelor 3 år / Master 1 år
Heltid
Kontakt lånekassen

BIMM - studere musikk i Europa

Studere musikk i utlandet på BIMM i Europa

Topputrustede lokaler | Erfarne lærere | Flere destinasjoner

BIMM er en velkjent musikkskole for alle som ønsker en karriere i musikkbransjen. På BIMM vil du som student studere i nær kontakt med musikkbransjen, og du har mulighet til å studere i byer med mye historie og et levende musikkliv!

De fleste lærerne ved skolen er selv aktive i musikkbransjen og de har tilknytning til store aktører som Universal Music, Sony Music, Warner Music og en rekke forskjellige festivaler.

Skolen tilbyr individuelt utformede programmer slik at du som musiker skal kunne utvikle deg på området du er interessert i og musikkstilen du vil jobbe med. Som student på BIMM vil du også få bred kunnskap om forskjellige musikkstiler og om musikkbansjen, som igjen vil gi ett godt grunnlag for din fremtid.

Lærerne er alle svært profesjonelle med lang erfaring i bransjen og stor lidenskap for musikk. Alle lærerne som jobber på BIMM er også yrkesaktive innen musikk, slik at de er oppdaterte, for å kunne hjelpe studentene til å gå inn i arbeidslivet etter endt eksamen. Deres mål er å inspirere gjennom variert undervisning og små klasser hvor fokuset er på hver enkelt student. Lærerne arbeider for å få mest mulig ut av sine studenter.

Gode jobbmuligheter

83 % av studentene ved BIMM jobber i musikkbransjen eller innen andre kreative industrier innen 6 måneder etter avsluttet utdanning. Eksempel på tidligere BIMM-studenter: James Bay, George Ezra (BRIT Award-vinner), The Kooks, Ella Mai (Grammy- og Billboard Music Awards-vinner), Luisa-Christie Walton-Stoev (Influencer Marketing Lead på Atlantic Records UK) og Natasha Bent (Paradigm Talent Agency og vinner av Agent of the Year 2018).

BIMM-gruppen har også skoler i byene London, Brighton, Bristol, Manchester, Berlin, Hamburg, Dublin og Birmingham. Dette gjør at tilbudet for deg som student blir mye større!

EduPlanet hjelper deg kostnadsfritt med søknad, studielån, velkomstpakke, boliginformasjon, kontakt med andre studenter og personlig rådgivning for BIMM!

Brighton

Musikklivet er en stor del av Brighton, og utvalget av klubber, barer og forskjellige spillesteder er stort. Byen er også hjemsted for flere musikk- og kunstfestivaler som The Brighton festival, The Brighton Fringe og The Great Escape. Ellers er Brighton en sjarmerende kystby med sin steinstrand og pir. Det er også et stort utvalg av kaféer, restauranter og shopping. Skulle dette ikke være nok, er London kun en time unna.

London

London er en flerkulturell verdensmetropol med ca 10 millioner innbyggere. Byens mangfoldige befolkning har blitt tiltrukket av en rekke kulturer, religioner og land. Som musikkstudent er tilbudet stort innen musikk, kunst og kultur.

Bristol

Bristol ligger i sørvestlige England svært nær Wales, og beliggenheten er perfekt i henhold til at det er nær både London og andre populære turistmål i landet. Bristol er en studentby, så det er alltid mye å se og gjøre. Bristol er kjent for graffitiartisten Banksy, serien Wallace & Gromit. Chicken Run er produsert her og serien Skins er spilt inn i byen. Bristol har mottatt priser som Storbritannias mest bærekraftige by og Storbritannias første sykkelby. Noen kjente musikere fra Bristol er blant annet Massive Attack.

Manchester

Manchester ligger i Nordvest-England, og regionen er full av livlige byer og uberørt landskap. Å studere i Manchester gir deg muligheten til å besøke mange av de nærliggende byene som Leeds, Liverpool og Sheffield. Liverpool har blant annet fostret band som the Beatles.

Birmingham

Birmingham er Storbritannias nest største by og ligger vest i England, ikke langt fra grensen til Wales. Fra Birmingham har det kommet band som Duran Duran og Black Sabbath.

Berlin

Berlin har en utrolig rik og spennende historie, et variert kulturtilbud og shopping i verdensklasse. Byen inneholder noe for enhver smak, og du vil derfor ikke kjede deg i byen. Hvert år er det flere store arrangementer i Berlin, blant annet filmfestivalen i Berlin, med mange kjente skuespillere personligheter innen filmbransjen.

I Berlin kommer du alltid til å ha noe å gjøre i Berlin. I Prenzlauer Berg finnes det mange interessante og koselig steder du kan besøke. Du kan også gå rundt Kreuzberg, der BIMM ligger, og oppleve et flerkulturelt område med koselige barer og markeder. Berlin er en av de kuleste byene i hele Europa, og folk kommer hit for å delta i byens varierte natteliv, og deres aktiviteter. Det finnes uendelige muligheter for å oppleve byens kultur, og lære om dets historie.

Hamburg

Hamburg tilbyr et fantastisk utvalg av gammelt og nytt. Med skolens strategiske beliggenhet i det kunstneriske distriktet St Pauli, er du nær det meste av severdigheter og aktivitetstilbud i Hamburg. Underholdningsscenen i Hamburg er vanvittig bra, spesielt Reeperbahn, som er et kjent område i Hamburg med mange barer, kasinoer og nattklubber. Rundt 25 millioner turister besøker denne delen av byen hvert år. Det er også verdt å besøke det gamle lagerkomplekset Speicherstadt, som i dag er et minnesmerke, og som nå huser museer, restauranter og ulike utstillinger. Denne delen av Hamburg er utrolig attraktiv for mange forfattere og kunstnere. Hamburg er med andre ord en by du ikke vil kjede deg i.

Dublin

Midt på østkysten, i dette vakre og frodige landet, finner vi hovedstaden Dublin. Som i alle større byer er det alltid noe å gjøre, både på dagtid og på kvelden. Her finner du pittoreske nabolag, monumenter i form av vakre kirker og ruiner, grønne fine parker, glade og hjelpsomme mennesker, mange restauranter, nattklubber og shoppingmuligheter.

Her er musikk en stor del av kulturen, og mange drar på puber for å spise god mat, møte nye mennesker og lytte til bra livemusikk.

For kontakt eller mer informasjon om BIMM - studere musikk i Europa, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Vocals
 • Bass
 • Drums
 • Guitar
 • Keyboard
 • Songwriting
 • Music Production
 • Music Marketing, Media and Communication
 • Music Business
 • Event Management

Opptakskrav/Søknad

Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: Vitnemål for Videregående Opplæring/ Vitnemal fra den Videregaende Skole at grade 4 or above

Utdanninger

 • Diploma 1 år
 • Bachelor 3 år
 • Master 1 år

Studiestart

 • Diploma: oktober
 • Bachelor: oktober

Innkvartering

Brighton

BIMM tilbyr ikke studentboliger. De samarbeider derimot med en agent som kan hjelpe BIMM-studenter med opphold, mot avgift.

London

Du må ordne bolig selv, men BIMM hjelper deg gjerne og kommer med tips. På skolen finnes det blant annet annonser om ledige rom, og skolen kan sette deg i kontakt med andre studenter som leter etter bolig. De fleste studenter velger å dele hus eller leilighet med andre studenter fra skolen, med felles stue, bad og kjøkken. Å bo med en vertsfamilie er også en mulighet.

Bristol

Det finnes mange ulike boligtyper i Bristol, men ettersom det er en studentby blir etterspørselen høy. BIMM anbefaler studenter å være ute i god tid for å finne et sted å bo før studiestart. Det er også mulig å booke seg inn på hostel i noen uker for å lete videre etter bolig. 

Manchester

BIMM tilbyr ikke studentboliger, så dette må ordnes på eget ansvar. Om du ikke finner et sted å bo før studiestart, kan du alltids booke deg inn på et hostel i mellomtiden. Ettersom Manchester er en studentby, er etterspørselen etter bolig høy. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen BIMM - studere musikk i Europa.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet Utenlandsstudier

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for språkkurs og medisinutdanning i utlandet. I tillegg tilbys studier innenfor andre studieretninger i Europa, USA og Australia. Du kan søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av våre studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis! Velkommen!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

 

premedkurs og medisin på eduplanet

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. Kursene foregår på engelsk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver eller karakteropptak

Følgende medisinuniversiteter har opptaksprøver eller karakteropptak:

 • Masaryk University i Brno, Tsjekkia
 • University of Debrecen, Ungarn
 • Pavol Jozef Šafárik University i Kosice, Slovakia
 • University of Nicosia Medical School i Nicosia, Kypros
 • Charles University i Praha, Tsjekkia
 • Riga Stradins University på Riga, Latvia
 • Pomeranian Medical University i Szczecin, Polen
 • University Targu Mures Medical Campus i Hamburg, Tyskland
 • Lithuanian University of Health Sciences i Kaunas, Litauen

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet ønsker deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet

Kontaktinformasjon til EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet
Lienga 6
1414 Trollåsen


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra BIMM - studere musikk i Europa:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!