Vis studentum.no som: Mobil

BIMM - studere musikk i England

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Diploma 1 år / Bachelor 3 år / Master 1 år
Universitet og høgskole
Ja

BIMM - studere musikk i England

konsert

Studere musikk i utlandet på BIMM i England

Topputrustede lokaler | Erfarne lærere | Flere destinasjoner

BIMM er et velkjent musikkcollege for den som ønsker en karriere innen musikkbransjen. Som student på BIMM får du studere i nær kontakt med den britiske musikkbransjen, og du får sjansen til å studere i byer med mye historie og et levende musikkliv!

Alle lærerne på skolen er selv aktive innen musikkindustrien og de har mange kontakter fra store aktører som Universal Music, Sony Music, Warner Music, samt en rekke ulike festivaler i England.

For deg som student finnes det individuelt utformede programmer, slik at nettopp du skal kunne utvikles innen det området du brenner for og den musikkstilen du vil drive med. I tillegg får du bred kunnskap om ulike musikkstiler og om musikkindustrien, slik at du skal få et bredt grunnlag for fremtiden.

Lærerne er alle høyst profesjonelle med lang erfaring fra musikkbransjen, og med lidenskap for sine emner. Samtlige av lærerne som arbeider på BIMM er også yrkesvirksomme innen musikkindustrien. Dette for at de skal være oppdaterte, og kunne hjelpe studentene med å komme seg ut i arbeidslivet etter fullført utdanning. Deres mål er å inspirere gjennom variert undervisning og små klasser, der det fokuseres på hver enkelt student. Lærerne arbeider for å få ut det meste og det beste av elevene sine.

Gode jobbmuligheter

83 % av studentene ved BIMM jobber i musikkbransjen eller innen andre kreative industrier innen 6 måneder etter avsluttet utdanning. Eksempel på tidligere BIMM-studenter: James Bay, George Ezra (BRIT Award-vinner), The Kooks, Ella Mai (Grammy- og Billboard Music Awards-vinner), Luisa-Christie Walton-Stoev (Influencer Marketing Lead på Atlantic Records UK) og Natasha Bent (Paradigm Talent Agency og vinner av Agent of the Year 2018).

BIMM-group har også skoler i musikkbyene London, Brighton, Bristol, Manchester, Berlin, Hamburg, Dublin og Birmingham. Dette gjør at tilbudet for deg som student blir mye større!

EduPlanet hjelper deg kostnadsfritt med søknad, studielån, velkomstpakke, boliginformasjon, kontakt med andre studenter og personlig rådgivning for BIMM!

musikkproduksjon

Brighton

Musikklivet er en stor del av Brighton og tilbudet av klubber, barer og ulike spillelokaler er stort. Byen er også hjemsted for en rekke musikk- og kunstfestivaler, som blant annet Brighton Festival, The Brighton Fringe og The Great Escape. Ved siden av dette er Brighton en sjarmerende kystby med sin steinstrand og pir. Her finner du et stort tilbud av kafeer, restauranter og shoppingmuligheter. Skulle ikke dette være tilstrekkelig, så ligger Londons storbypuls kun en time unna. 

London

London er en flerkulturell verdensmetropol med ca 9 millioner innbyggere. Byens varierte befolkning har lokket frem en rekke ulike kulturer, religioner og bydeler. Tilbudet innen musikk, kunst og kultur er stort, noe som er midt i blinken for en musikkstudent.

Bristol

Bristol ligger sørvest i England, nær Wales. Fra Bristol er det også kort avstand til London og flere andre populære turistmål i landet. Da Bristol er en studentby, finnes det mye å både se og gjøre i byen. Bristol er blant annet kjent for graffitikunstneren Banksy, samt for tv-seriene Wallace & Gromit, Chicken Run og Skins. Bristol har også fått utmerkelser som Storbritannias mest bærekraftige by og som Storbritannias første "cycling city" (sykkel-by). Av kjente musikere fra Bristol kan blant annet Massive Attack nevnes.

Manchester

Manchester ligger nordvest i England, og er en region fylt av livlige byer, ferieplasser samt uutforskede landsbygder. Studerer du i Manchester har du også mulighet til å besøke noen av de nærliggende byene Leeds, Liverpool og Sheffield. Liverpool har blant annet fostret band som The Beatles.

Birmingham

Birmingham er Storbritannias neststørste by, og ligger vest i England – ikke langt ifra grensen til Wales. Fra Birmingham har det kommet band som Duran Duran og Black Sabbath.

For kontakt eller mer informasjon om BIMM - studere musikk i England, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Bass
 • Drums
 • Event Management
 • Guitar
 • Keyboard
 • Marketing
 • Media
 • Music & Performance
 • Music Business & Management
 • Music Journalism
 • Music Production & Audio
 • Songwriting
 • Vocals

Opptakskrav/Søknad

Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: 4 i Eng VG1 alt IELTS 6.0

Utdanninger

 • Diploma 1 år
 • Bachelor 3 år
 • Master 1 år

Studiestart

 • Diploma: oktober
 • Bachelor: oktober

Innkvartering

Brighton

BIMM Brighton tilbyr ikke studentene bolig under studietiden, dette er noe du selv må ta ansvar for. De samarbeider imidlertid med en agent som kan hjelpe BIMM-studenter med å finne bolig mot en avgift. Du kan nå agenten på e-post: jke.phillips@btinternet.com (Jackie Phillips).

London

Du ordner bolig selv, men BIMM London hjelper deg gjerne med å finne riktig sted og med tips og råd. På skolen finnes det blant annet oppsatte annonser om ledige rom, og skolen kan også sette deg i kontakt med andre studenter som søker bosted. De fleste studentene velger å dele hus eller leilighet med andre studenter fra skolen, slik at prisen for leie blir lavere. Som oftest har du eget soverom, men deler kjøkken og baderom med flere. Det er også mulig å leie et rom hos en familie, dersom du foretrekker å bo hos en vertsfamilie.

Bristol

I Bristol finnes det mange typer bosteder, men ettersom byen er en studentby er pågangen stor. BIMM anbefaler sine studenter å være ute i god tid, slik at de får ordnet bosted før studiestart. Om dette ikke er mulig, er et alternativ å booke seg inn på eksempelvis et hostell i noen uker, for så å lete etter bolig når du er vel på plass i Bristol. 

Manchester

BIMM Manchester tilbyr ikke studentene bolig under studietiden, dette er noe du selv må ta ansvar for. Om du ikke finner et sted å bo før studiestart, er et alternativ å bo noen uker på hostell, og heller lete etter bolig når du er vel på plass i Manchester. Ettersom Manchester er en studentby er etterspørselen etter bolig stor, og det lønner seg å være ute i god tid. Nedenfor følger noen lenker du kan besøke for å finne bosted i Manchester:

Mansion student
Student Castle
Unite Students

Kostnader

Diploma: GBP 12 450 per studieår
Bachelor: GBP 13 750 per studieår

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen BIMM - studere musikk i England.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra BIMM - studere musikk i England:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!